Ungdomskulen

Konsert 5. september.

Med det kompromissløse debutalbumet Cry-Baby klarte bergensbandet Ungdomskulen å markere seg både internasjonalt og på hjemmebane. Med sin vanskelig definerbare stil vakte bandet oppmerksomhet i flere musikalske leire, noe som igjen førte til tung turnering i inn- og utland. Selv om Ungdomskulen jobbet hardt i kjølvannet av Cry-Baby, så de ingen grunn til å utsette arbeidet med et nytt album.

I september 2008 brant øvingslokalet fylt med utstyr ned til grunnen, en hendelse mange trodde skulle sette en midlertidig stopper for den nye skiva. I stedet ble Ungdomskulen inspirert til å jobbe enda hardere, og ferdigstilte Bisexual på rekordtid.

Bandet er på oppfølgeren i tilsynelatende konstant utvikling, samtidig som de bygger på flere av de samme elementene som sist gang – dette er herlig kantete og dansbar punkprogrock som kan få hvem som helst til å bli nyforelska i gitar og trommer. Legg til elementer av både indierock og metal, og vokalist Kristian Stockhaus’ energiske (og ikke så rent lite David Byrne-aktige) snakkesynging på topp så blir kvelden helt topp!

Reklamer

~ av rockeklubben den 2. september 2009.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s