KONGEFAMILIEN, EDGARS og BAADER MEINHOF

Konsert, 05. december

Kongefamilien er slem rock som pumper blått gjennom vaklende forsterkersøyler. Full rulle og rå jalla. De har også levert en rekke konserter, både hjemme og ute. En høydare var mini-turneen «Monarchy in the US», der de med knall og fall bl.a bergtok New Yorks blaserte rockepublikum med norske tekster på legendariske CBGBs. Men blodsporene på Manhattan er tørket inn, og Kongefamilien er igjen klare for opptredener. Få blåst ørevoksen inn i sentralnervesystemet med en tur på Sort&Blå nå til lørdag.
Kongefamilien består av:
Matt Gray-vocal, Frode Wara-Bass, Glenn Norse-Gitar & Yakuza John-Drums.

Edgars startet opp i 1978 som et boogieband, sjalta over til punk, spilte en del giger i Grenlandsdistriktet frem til 1983, men er nå en drivende, fast forward rock ‘n’ roll trio med herlig mye fuzz på gitaren, med en glødende rytmeseksjon, med en sprudlende spilleglede intakt, og med norske tekster.

Edgars ble dannet av Lars Petter «Larsa» Homme, Espen Johansen og Solve Øvrum Stokke. Espen Mindrebø var med da bandet spilte punk.

BAADER MEINHOF, Porsgrunn/Bamble, Telemark.
Det alternative tungrock-bandet «Baader Meinhof» består av fem vidt forskjellige musikere med ulik musikksmak og oppfatning av hva en låt bør inneholde. Det er kanskje derfor det er så vanskelig kategorisere musikken de spiller, men som sagt, ordene «alternativt» og «tungrock» er definitive fellesnevnere for musikkstilen.

Reklamer

~ av rockeklubben den 3. desember 2009.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s