lørdag 4. feb: BLAKK MARKED / Pub m/Quiz

Blakk etter en glad julefeiring? Sugen på å tjene noen kroner på å selge skiver, bøker eller filmer du ikke lenger trenger? Eller vil du finne noe nytt som kan inspirere deg på nyåret?

Rockeklubben inviterer et lite bruktmarked i våre lokaler lørdag 4. februar. Hovedtemaet er kultur av alle slag, dvs musikk i alle format, filmer, bøker, tegneserier, instrumenter, kule klær/band t-skjorter etc, men om du skulle ønske å stille med ett salgsbord med noe litt utenfor dette så ta likevel kontakt. Vi ønsker å fylle kjelleren vår med salgsbord, så er det plass får vi det nok til.

Det koster ingenting å stille med salgsbord. Vi bruker de møblene vi har til rådighet i lokalet, og organiserer det på best mulig vis.

Dere som vil stille med salgsbord må melde interessen på forhånd, og det gjøres ved å sende en mail til Dan Alexander Jupskås på jupskaas(at)hotmail(dot)com, der du beskriver hva det er du ønsker å selge. For selgere vil lokalet være åpent fra kl 13.00, slik at vi får rigget på plass før det åpnes for salg og bytting.

Åpent fra 14-18 – GRATIS – baren er åpen.

Puben er åpen som vanlig fra 21, og quizen starter kl. 23!

Reklamer

~ av rockeklubben den 29. januar 2012.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s