Lørdag 24. mars Danger!Man og The Good The Bad And The Zugly

Velkommen til en kveld i punkens navn med både veteraner og litt ferskere vare innen sjangeren!

DANGER!MAN er et punkrock band fra Oslo som har holdt på siden våren 2009.  Bandet ble grunnlagt på restene fra Drunk som ble oppløst i 2006 etter 10 års virke.  Brødrene Roger (gitar) og Tom (bass) har begge bakgrunn fra blandt annet band som Barn Av Regnbuen, Life…But How To Live It? og Drunk.  Finn Erik som spiller trommer har tidligere spilt i Bannlyst, So Much Hate og Drunk.    Vokalist Stefan er noen år yngre, men har rukket å bidra (som gitarist) i band som Bøyen Beng og 2:20.   Bandet spilte sin første konsert på Blitz i Oslo seint i 2009.

Det er altså mange års norsk punk/hardcore historie som skal besøke Porsgrunn, pakket inn i et relativt flunkende nytt band med friskt mot og ny guts!

http://www.myspace.com/oslopunk

angående The Good The Bad and the The Zugly – noen ganger sier Egon Holstad det best: «- Har ikke vært så knocked out av punkrock på faen vet hvor lenge. Satan heller. Livsfarlig, infantilt, snerrete og støgt. Og så catchy og tøft at jeg holdt på å drite på meg. ENDELIG et band som har skjønt at det ikke er Wannskrækk, Kjøtt og The Aller Værste – men Anal Babes, The Abusers og gammal Turbo som utgjør den egentlige punkkulturelle arven i Moderlandet.»

http://www.myspace.com/thegoodthebadandthezugly

cc: 130,-
18 år

Reklamer

~ av rockeklubben den 19. mars 2012.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s