Lørdag 3.nov – RiP og Porsgrunn Kulturnatt presenterer: Oslo Ess + Anton Ruud i terapi

Foto: Thomas Behn

Rockeklubben i Porsgrunn i samarbeid med Kulturnatta i Porsgrunn presenterer: Oslo Ess og Anton Ruud i Terapi 3. november er det klar for en ny Kulturnatt i Porsgrunn, og vi er meget stolte av å kunne presentere Oslo Ess på vår scene! Med seg som support har de Anton Ruud I Terapi. Helt siden starten i 2010 har det gått en vei for Oslo Ess – oppover i rakettfart. De ble booket til Øya etter sin andre konsert, ga ut sin debutplate Uleste Bøker Og Utgåtte Sko i mars 2011, og allerede i august 2012 kom andre skiva Verden På Nakken, Venner i Ryggen – til stormende jubel fra et samlet pressekorps. De har vært i Urørtfinalen, Spellemannsnominert, solgt ut Rockefeller og satser på ny Norgesrekord i antall konserter i 2012! Norges hardest turnerende band har sågar blitt sammenlignet med 3 av de 4 store norske – både DumDum Boys, Raga Rockers og Jokke nevnes når bandets sterke teft for gode rockemelodier og tekster fra fest, uteliv og forelskelse skal beskrives. Selv sier bandet at de driver med livsbejaende og energisk asfaltpunk, og de lever for livet på veien. Med andre ord – perfekt for Sort & Blå Scene og Kulturnatta.

Anton Ruud har slutta med køntri og fylleslagsmål og begynt i terapi. Anton Ruud I Terapi leverer en slags alternativ viserock – en rolig, strippa og ærlig pakke fra en gjeng erfarne, og vanligvis utagerende, musikere. Sangene bærer preg av at det faktisk har krevd en god del å ikke lenger skulle gjemme seg bak et skjold av tøff rockeattitude, og leveres fra et punkehjerte med en nerve som mor kan bli urolig av. Dette er Anton på sitt såreste, og hans univers er både vakkert, vondt og ærlig.

Kl 15.30 blir det konsert for alle, uten aldersgrense. Kl 21.00 blir det konsert for de over 18 år, med servering i baren. Dørene åpner kl 15.30 (uten aldersgrense) Anton Ruud I Terapi kl 16.00 Oslo Ess kl 17.00 Dørene stenges etter endt konsert.

Dørene åpner kl 21.00 (18 år) Anton Ruud I Terapi kl 22.00 Oslo Ess kl 23.00 Inngang med Kulturnattbutton, gjelder til lokalet er fullt – førstemann til mølla!

Reklamer

~ av rockeklubben den 31. oktober 2012.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s