Lørdag 1. nov: Sunswitch + Spurv

Sunswitch – doom, sludgemetal, postrock – inspirert av Earth, Sleep, Sunn0))) og Noxagt.

spurv – postrock.

To meget spennende band i Porsgrunn denne kvelden!

Sunswitch
Sunswitch er Kristoffer Lo, Trond Frønes og Tomas Järmyr. Sammen har de skapt et trehodet monster det er umulig å å forholde seg likegyldig til. Sunswitch fortjener ryktet som Norges mest kompromissløse, seigeste, høyeste og hardeste band. Med en total mangel på respekt for konvensjoner kjører de over deg med mørk støy som skremmer, overvelder og omfavner.

Musikalsk ligger Sunswitch et sted godt forankret mellom doom-metal og dyster postrock, men greier i kraft av sin særegne besetning å skape noe du ikke har hørt før. Mektig bølgende bass, forvrengte lag med tuba og knallharde uforutsigbare trommer fyller et lydbilde så fullt av skumle bassfrekvenser at både kropp og sjel får varige mén.
Sunswitch’ debutalbum slippes på Riot Factory 19.oktober 2012, selvfølgelig på tung vinyl. Svenske Magnus Lindberg fra Cult of Luna står for miksing og mastring. I tillegg til Sunswitch har Lindberg jobbet med artister som Refused, Total Jävla Mørker og Switchblade.

“Their sludge/doom rock channels what little remains of the intensity and displacement that surrounded the Norwegian Black Metal scene in the early 90s. Bring them to London.” Artrocker

Det er tungt, seigt, suggerende, og vi garanterer at du ikke har opplevd lignende i Porsgrunn før!

spurv
spurv er et ganske ferskt postrockband fra Oslo, som på relativt kort tid har fått mye oppmerksomhet rundt sine instrumentale krumspring med tre gitarer i front. De har selv gitt ut en fantastisk 4-spors EP på CD. Det kvalitetsbevisste plateselskapet Fysisk Format har inkludert spurv i sin stall, og debutskive er på trappene.

Dette er en kveld som anbefales på det sterkeste av undertegnede!!! For de som var på, eller har hørt om, konsertene med Juno (US) i 2001, eller Kollwitz i 2012 hos R.i.P, så kan dette fort bli en like magisk og legendarisk kveld!

Dette er definitivt for dere som er ute etter konsertopplevelser utenom det vanlige.

Dørene åpner 21.00
spurv 22.00
Sunswitch 23.00

CC 130 kr – 18 år

Reklamer

~ av rockeklubben den 30. november 2012.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s