Lørdag 8. des: HGH+Cinema of Spirits/Barnekonsert: «Meg og kameraten min»

hghBanjo bonanza på RiP!

HGH
Hagfors Gebhardt Hello!, bedre kjent som HGH, er en duo bestående av Håkon Gebhardt (Motorpsycho) og Martin Hagfors (Home Groan).
Bandet startet som en trio i 1999 med Lars Håvard Haugen (fra Hellbillies) som det tredje medlemmet og med HGH som forkortelsen for det opprinnelige navnet Hagfors-Gebhardt-Haugen. Haugen forsvant fra bandet etter det første albumet, og HGH endret betydning til Hagfors Gebhardt Hickstars, før det i nyere tid igjen ble endret til Hagfors Gebhardt Hello!

Bandet spiller alternativ country / americana / bluegrass og kaller selv musikkstilen for trashgrass. Normalt er Hagfors vokalist og gitarist mens Gebhardt spiller banjo, men begge to spiller i tillegg en rekke mer eller mindre tradisjonelle country-instrumenter. Musikken og konsertene er dessuten preget av humor og sære fortellinger og er ofte bygget opp rundt bandets åndelige leder, den myteomspunnede skikkelsen Father Seb.

HGH er et av Norges mest sjarmerende, hyggelige og inkluderende band, og konsertene er alltid preget av godt humør, nærkontakt med publikum og et arsenal av snurrepiperier som brukes som instrumenter på scenen.

Om plata All the Men in Dresses , skrev verdenspressen:

-Sources close to the Vatican, say that HGH has done more damage to the Catholic Church than the Pope himself.
(Insidevatica)

-HGH is probably the world´s best band nobody´s ever heard of.
( Rolling Stone)

Dette er musikk forut for sin tid, bandet er anbefalt av WHO og bør oppleves live, gjerne fem ganger om dagen.

CINEMA OF SPIRITS er banjoisten, sangeren og låtskriveren Stein Henning Berg (opprinnelig fra Grenland, per idag bosatt i Oslo)

Hans helakustiske enmannsprosjekt CINEMA OF SPIRITS ble startet i desember 2011, og det siste året har han gjort konserter sammen med David Eugene Edwards (16 Horsepower), Abigail Washburn, Paleo, Peter Delaney, Ledfoot, Sport Murphy og James Blackshaw – samt spilt på prestisjetunge Slottsfjellfestivalen (Tønsberg), Langesund Bluegrassfestival og NuMusic Festivalen (Stavanger). I juli i år ga CINEMA OF SPIRITS ut minialbumet «Castle Grayskull EP».

Berg er en høyst intens og sjelfull sanger (han har blitt sammenlignet med folk som Antony Hegarty, Bon Iver, Daniel Johnston, Neil Young, M Ward), en sterk og egenartet låtskriver og en uttrykksfull, uforlignelig banjoist (Berg ble nylig tildelt et sponsorskap av amerikanske OME banjos, en av verdens viktigste banjoprodusenter). Hans «Grief Is My Only Joy» har nytt mye spilling på NRK P3 i høst, og ble anbefalt av NRK URØRT.

Sagt om CINEMA OF SPIRITS / Stein Henning Berg:

«Helt utrolig!» (Lillebjørn Nilsen)
» A true genius!» (Sport Murphy, Kill Rock Stars)
«F***ing Incredible!» (Miles Hunt, MTV)
«Totally Amazing!» (Jonathan Marx, Lambchop)
«Deeply unsettling, yet strangely comforting!» (New York Post)
«Beatyful!» (Abigail Washburn)
«He can really play that thing!» (David Eugene Edwards)
«Den modigste performer jeg noensinne har sett!» (Ingrid Olava)
» Holy f*** how beautyful!» (Egil Olsen/ Uncle`s Institution)

Velkommen til en særdeles hyggelig aften på Sort & Blå Scene!

Dørene åpner 21.00

Cinema Of Spirits kl 22.00

HGH kl 23.00

Billetter kr 130 selges på Karjolen Pub, og i døren fra kl 21.00.

Barnekonsert: «Meg og kameraten min»

10447-kameraten-min-og-megMeg og Kammeraten Min har barnekonsert på Sort & Blå Scene, Rockeklubben i Porsgrunn står bak.

Brødrene Martin Hagfors og Håkon Gebhardt, tidligere kjent som artistene Martin Hagfors og Håkon Gebhardt, også tidligere kjent som HGH, legger framtida bak seg og platedebuterer som Meg og Kammeraten Min.

Brødrene forlater morsgården i Sørpedal, også kjent som Gården i Sørpedal, eller GIS, der bysten over morfaren, tidligere verdensmester I rottefanging, sperrer oppkjørselen.

Ingenting er bra før det er dårlig for brødrene Hagfors/Gebhardt.

Begge ble kastet ut av musikalsk barnehage fordi de sang for høyt, og ut av mannskoret fordi de sang for lavt.

Plata har så klart fått tittelen Det e´kke bra før det er dårlig, har fått strålende kritikker fra plateanmeldere, og har sågar blitt sammenlignet med Knutsen & Ludvigsen, både i kvalitet og underholdningsverdi for barna.

Sanger om våte sokker, rottekongen, fingre i nesa, olabil og demontering og demonstrasjon slår veldig godt an blant de yngste, og med Hagfors og Gebhardt sin utsøkte sjarme og gode humør er det duket for en festkonsert for barna :o)

Redd barna (og deg selv) fra Smurfehits og McMusic Ørten, gi de kvalitetsmusikk før det er for seint: Meg Og Kammeraten Min er det rette skrittet videre etter Alf Prøysen, Trond Viggo Torgersen og Knutsen & Ludvigsen.

Konsertstart rett etter 14.00.

Billetter kun 50kr, selges i døren fra kl 14.00.

Luke nr 8 inneholder en gave fra RiP – ta imot, og kos dere :o)

Reklamer

~ av rockeklubben den 4. desember 2012.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s