13/4 – Verdensrommet (Skien) + Confusion (Langesund)

verdensrVerdensrommet fra Skien var sist på Sort & Blå Scene som support fra Razika. Da var bandet fortsatt så ferskt at de endret bandnavn fra RiP lagde plakatene til konserten faktisk fant sted, slik at man rundt i byen kunne se plakater hvor «Verdensrommet» var skrevet med sprittusj over det opprinnelige navnet :o) Så da er det tidsfestet ganske godt når bandnavnet kom på plass. Siden den gang har ting gått Verdensrommet sin vei:

I Skien gikk videregåendeelevene Vetle Vik Gundersen og Andreas Høvset sammen og skapte Verdensrommet, et popband som fort fanget interessen til Matias Tellez, norske musikkjournalister og utenlandske blogger. Bandet hadde noe for seg fra første stund: Den fengende, respektløse popmusikken er like romantisk som den er utforskende. Andreas synger om kjærlighet og kriser med en “Morrisey-sk” ironi og humor, mens Vetle utforsker grensene for hva som er lov å blande inn av sjangre og lyder.

Med seg i bandet har de Ole Henrik Dyrseth på bass og Martin Gowland på gitar. Resultatet er blitt et spennende band med unge menn som nettopp har flyttet til Bergen for å starte på voksenlivet, og derfra skriver de den mest spennende indiepop-musikken man har hørt på lenge. Det samme syns det velrenommerte magasinet Drowned In Sound fra England, som kåret «Nytt» til en av årets singler i 2012. Det i seg selv er en bragd, men det blir ekstra imponerende når man vet at Verdensrommet synger på norsk. Den deilige, drømmende musikken griper nemlig tak i deg, uansett og spinner deg fast med fengende melodier og nysgjerrig tekstur og klang.

Nå er de klare med en ny dobbeltsingel: «Alt Det Du Sier (Til Deg Selv) / Der Hvor Du Aldri Kan Stå». Etter å ha varmet opp for Bear In Heaven og Sondre Lerche, spilt på Slottsfjell og Hove, er de klare for å ta 2013 med storm.

http://www.facebook.com/verdensrommetno

Med seg denne kvelden har de sine gode venner Confusion fra Langesund:

http://www.nrk.no/urort/Artist/Confusion/default.aspx

En spennende kveld med lokale artister på vei opp og frem!

18 år leg plikt.
Billetter 130kr i forsalg på Karjolen Pub.

Dørene åpner kl 21.00
Confusion kl 22.00
Verdensrommet kl 23.00

Reklamer

~ av rockeklubben den 7. april 2013.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s