Lørdag 11. mai – Honningbarna + Edgars

Vi prøver igjen 🙂

R.i.P presenterer stolt: Honningbarna + Edgars (Skien)honning

Enkelte band er som skapt for Rockeklubben i Porsgrunn, og Honningbarna er definitivt ett av denne sorten! Dette blir tredje gangen de besøker R.i.P og fjerde konserten de gjør hos oss, og vi kunne ikke vært mer happy!
Rockeklubben i Porsgrunn + Honningbarna = Sant!

De siste tre årene har Kristiansand-bandet gjort seg bemerket både i inn og utland. Honningbarna debuterte i 2010 med EP-en Honningbarna, og i 2011 vant de P3s konkurranse for usignerte band – ”Årets Urørt”. Samme år ga de ut debutalbumet La alarmane gå, som ble belønnet med en Spellemannspris i kategorien rock.

Spellemannprisen kom veldig uventet på bandet, som var midt i en konsertopptreden i Nederland da de fikk beskjeden.
– Vi valgte å heller spille konsert enn å være på utdelingen fordi det er der musikken vår hører mest hjemme, det er der vi skaper noe. Jeg fikk sjekket mobilen litt diskré mens vi var på scenen. Det var kommet en sms om at vi hadde vunnet. Jeg fikk sagt fra til gutta, og så var det å kjøre i gang neste låt, Det ble en spesiell konsert, sier vokalist Edvard Valberg.

Men Honningbarna vil mer enn å lage musikk. De har et budskap, og har allerede klart å få store deler av Norges bibelbelte til å synge med på “Fri Palestina”. Allsang har det blitt også i resten av Norge og langt utenfor Norges grenser – på Roskilde i Danmark, på Eurosonic i Nederland og på ulike spillesteder i London.

– Målet med tekstene er at folk skal tenke selv og vi vil sette dem i situasjoner der det kreves. Vi driter i om E6 skal bygges ut eller ikke, det er de store ideene og tankene som skal forandre noe, mener Edvard Valberg.

Honningbarnas mål er enkelt og greit verdensherredømme. Uten fiksfakserier eller jåleri, men med pur energi og ekte kjærlighet til musikk. Midt blant publikum og fans.
Innlevelsen og sceneshowet Honningbarna serverer er omtalt som et av de råeste i landet. Det er nesten umulig å ikke la seg rive med. Som en anmelder skrev etter konserten på by:Larm i 2012: ”Dersom du var der og dette ikke falt i smak, så kan du like gjerne holde deg hjemme på konsertkvelder. Det finnes ikke bedre live-innsprøyting av musikklykke enn det Honningbarna leverer.”

Musikalsk sparker de hardt. Låtene er sinte som demonstrasjonstog og bringer tankene inn på band som Rage Against the Machine, Gallows og The Hives. Så er det også stjerneprodusenten Pelle Gunnerfeldt, kjent som mangeårig samarbeidspartner til The Hives, som står for produksjonen av Honningbarnas andre album, som slippes i Norge, Danmark, Sverige, Tyskland, Nederland og England i 2013.

– Folk vil ha det gøy sammen, men samtidig mene noe, og vi håper å gi folk sjansen til det med det nye albumet, sier Edvard Valberg.

Honningbarna har ikke bare tenkt å spise kirsebær med de store. De har tenkt å spytte stener på dem. I 2013 er vi alle Honningbarn.

Sinnapønk? Da er Edgars fra Skien, med grand old RiP-mann Pål Pønk bak mikrofonen, selvskreven support!

Dette blir så fett!

Kjøp for Elvis skyld billetter på forhånd nå da, sist Honningbarna spilte hos R.i.P var det smekkfullt…

Billetter kr 200 i forsalg på Karjolen Pub nå. Evt resterende billetter selges i døren fra kl 21.00 på konsertdagen.

Dørene åpner kl 21.00
Edgars kl 22.00
Honningbarna kl 23.00

18 år leg.plikt.

Reklamer

~ av rockeklubben den 5. mai 2013.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s