24. august: RiP og NÖD feirer Ælvespeilet

414246_590ENDELIG!!!!

Porsgrunn får sitt eget, splitter nye, fantastisk flotte kulturhus, med to deilige, perfekt dimensjonerte og generøst utstyrte konsertsaler! Det kan bare bety en ting: KONSERTBONANZA i Porsgrunn i uoverskuelig framtid!

Oj, som vi gleder oss til hvert eneste programslipp hver høst og hver vår, og endelig kan vi i RiP-styret overvære fete konserter i vår fantastiske by, i et lokale som er nesten like fett som vårt eget, men denne gangen trenger vi ikke gjøre noe! Vi kan være gjester, og kose oss, og ta en pils og kose oss, og sitte ned og kose oss – PÅ KONSERT! Eller teater. Eller KONSERT! Eller foredrag. Eller KONSERT! Eller vinsmaking. Og alt annet som Ælvespeilet kommer til å by på. Vi kan allerede anbefale Bendik, Monica Heldal, Tommy Tokyo og Pagans Mind!

24. august er en gledens dag i Porsgrunn, og en perfekt anledning for R.i.P til å utbringe en forbanna høylytt og skingrende SKÅÅÅÅL! til Ælvespeilet – og det gjør vi på den måten vi kan aller best – nemlig med en forbanna fet konsert med et forbanna fett band fra en forbanna flott by, til en forbanna bra pris!

På scenen på Sort & Blå Scene står de eneste ekte barna av Hydro: NÖD

Anders Hegna (git+vok), Glenn Are Heidenstrøm (bass) og Roger Larsen (trommer) – alle født og oppvokst i Porsgrunn – utgjør NÖD, en klassisk rocketrio med tunge riff og dystre tekster preget av en oppvekst i skyggen av Porsgrunns tunge industri. Industriområdet på Herøya preger sågar omslaget på debutskiva Øde, som ble sluppet i 2012 av Hellish Records. NÖD har allerede rocka brakka vår flere ganger, og vi tror dette blir den beste av de alle!

Melodiøs, hard rock fra Porsgrunn er vår salutt til åpningen av Ælvespeilet!

Og festen er gratis!

Dørene åpner 21.00
Festen på Rådhustrappa er ferdig ca kl 23.00
NÖD går på scenen ca kl 23.15

Fri entre!
18 år leg. plikt

Rock your socks off, PORSGRUNN!

Reklamer

~ av rockeklubben den 12. august 2013.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s