Lørdag 21. september – Death By Unga Bunga + Yonder

Spellemannsnominert garagerock, et av Norges beste liveband!
 
DEATH BY UNGA BUNGA:
Death By Unga Bunga er et garagerockband fra Moss. På tross av sin unge alder har bandet oppnådd mye i løpet av sin levetid og deres forrige album The Kids Are Up To No Good ble nominert til Spellemann for 2012 i klassen rock. Bandet er bejublet for sin evne til å forvalte arven fra 60- og 70-tallets artister samtidig som de blander inspirasjonene med moderne påvirkning. I september kommer deres neste plate på Jansen Platepro…duksjon. Gjør deg klar for en gryte av nydelig mosserock!
 
Om DBUB live: “Like sikkert som at det kommer minst én kis med bart på Øyafestivalen, er det at det blir fest, crowdsurfing og kollektiv dansing under en Death by Unga Bunga-konsert. Death by Unga Bunga spiller hardtslående garagerock med klare referanser til 60 og 70-tallets ballefranser. Når vokalist Sebastian Ulstad Olsen tar tak i mikrofonstativet for første gang vet samtlige at hemningene og danseblygheten er på full fart utfor stupet. Sant å si finnes det knapt nok noen som er bedre på å skape fest og publikumsdeltakelse enn Death by Unga Bunga.” Musikknyheter.no 9/10
 
DBUB slipper sin tredje plate «You´re An Animal» 13. september, og dagen etter slippfesten på Parkteateret i Oslo står de på scenen i Porsgrunn!
 
Death By Unga Bunga:
Sebastian Ulstad Olsen
Preben S. Andersen
Stian S. Gulbrandsen
Even Rolland Pettersen
Ole S. Nesset
 
YONDER: Yonder vokste fram i undergrunnen av Oslos punkrockmiljø, hvor to av bandets medlemmer har spilt sammen i en rekke ulike band opp gjennom åra.  Bandet ble etablert våren 2010 da Pål entret scenen. Etter et par år med øving som en trio og flere konserter i Oslo bestemte de seg for å gå i studio. Yonderlyden og Ep’n er et faktum!  Med deres dynamiske stil, blandet med følelser, treffer den et bredt publikum. De trives på scenen og det merkes!
Yonder: Jacob W. Mogensen: Vokal & gitar Frank A. Krogh: Bass & Vokal Pål E. Johnsen: Trommer
 
Dørene åpner kl 21.00 Yonder kl 22.00 Death By Unga Bunga kl 23.00
18 år leg plikt.
Billetter kr 130 selges på Karjolen Pub og Sort & Blå Scene.
Reklamer

~ av rockeklubben den 15. september 2013.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s