19. oktober Goldbalde (UK) + Edgars

goldbladeI R.i.P booker vi band vi digger. Punktum. Noen ganger blir ting sagt sånn halvveis på kødd, som for eksempel: «Tenk så jævla fett det hadde vært med Goldblade hos oss! Ha ha. Men det går jo ikke.» Nei vel? Det går fint som faen det, om man bare spør bandet!
Vi er så utrolig stolte av at VI i R.i.P har hentet Goldblade til Norge for første gang i karrieren deres! Alright, så måtte vi fly de inn på fredag, og de har fikset en gig i Oslo da, så om man skal være helt pinlig nøyaktig så blir konserten i Porsg…runn bare deres andre på norsk jord, men who gives a shit!!!?? Vi har Goldblade på scenen i PORSGRUNN! JADDA! Nok euforisk selvskryt, her er mer om bandet:
GOLDBLADE (UK) Punk rock hooligan blues – punklegender fra Manchester, UK – RiP flyr bandet inn til sine første konserter i Norge! Goldblade ble startet I 1995 av tidligere frontmann I Membranes, John Robb. Goldblade kaller selv sin musikk for «punk rock hooligan blues», og ble beskrevet i den engelske avisen The Independent som «a shamelessly fundamentalist collision of The Ramones, James Brown and The Stooges”.  John Robb er en særdeles karismatisk frontfigur som messer punkens gospel fra scenen, og krever at publikum tror og lar seg rive med. Goldblades debutsingel “Soul Power” var ukens singel I NME, og bandets tredje singel «Strictly Hardcore» var en hit på de engelske hitlistene. Bandet har turnert hardt helt siden starten, og har vært innom alle de store engelske festivalene som Glastonbury, Reading, Wickerman og Rebellion flere ganger. Det er en stor ære for RiP å kunne presentere Goldblade for vårt publikum i Porsgrunn! http://www.goldblade.com/ Og ikke nok med det – vi sørger for årets største pønkfest ved å klemme til med både Edgars og Lucky Malice som supportband! Om du pleier å dra til Rebellion eller andre pønkfester i utlandet, i år trenger du bare gå ned trappa til Sort & Blå Scene!
EDGARS
Edgars fra Skien er nå ute med sin andre 7″ på Fat People Are Harder To Kidnap Records, og er aktuelle med konsert og liveopptak på 1001 Watt i Skien. De er Grenlands mest rutinerte pønkband med en historie som strekker seg tilbake til seint 70-tall, og de har laget fest hos RiP utallige ganger før. Med Pål Pønk i front blir det alltid moro! Edgars startet på Nærum i Skien i 1978, og holdt det gående med konserter i Telemark frem til 1983. De har fått hederlig omtale i Skien Rockehistorie, og i Trygve Mathiesen’s 3 grep og sannheten. Norsk punk 1977 – 1980 Edgars har da, som nå, tviholdt på den samme musikalske formelen . Et tungt og drivende komp ispedd fuzzgitar og norske tekster. Edgars er Lars Petter Homme gitar / vocal , Harald Wingård bass, Pål Rye-Kittelsen vocal og Bjarte ( Batty ) Lind trommer.
LUCKY MALICE – AVLYST!
Billetter 130kr selges på Karjolen Pub og Sort & Blå Scene.
Dørene åpner  kl 21.00 Edgars kl 22.00
Goldblade kl 23.00
18 år leg.plikt.
Porsgrunn kommune tillater ikke verge.
Reklamer

~ av rockeklubben den 12. oktober 2013.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s