2. nov – Kulturnatta: Skogen Brinner + Emmanuel Desperados

Skogen-Brinner

NB! Konsert for de under 18 kl. 1530

Ta med de håpefulle på konsert, eller send de som helst ikke vil bli sett sammen med mamma og pappa på egen hånd! Eller kanskje du som leser dette er under 18 sjøl? Vi lover å ta godt imot framtidas rockepublikum!

Support på u18 konserten er lokale Ebba + moms

Litt mer info fra PD:

http://www.pd.no/lokale_nyheter/article6948065.ece?ns_campaign=article&ns_mchannel=recommend_button&ns_source=facebook&ns_linkname=facebook&ns_fee=0

SKOGEN BRINNER (S) Grav fram pappas gamle jeans med sleng i buksebeinet og knepp opp skjorta og la dunet gro til første lørdagen i november, da blir det tungrock-fest i kjelleren på Sort & Blå Scene.

Av og til dukker det opp band som er så fete at man bare må finne noe støv å bøye seg i. Svenske Skogen Brinner er ett av disse bandene, og et av de feteste bandene vi har hørt i den deilige proto metal-bølgen som har skylt over oss fra Sverige de siste par årene. Som sine forfedre i November synger Skogen Bri…nner rå tekster på svensk, blandet med kickass riffs og groovy komp. Hva mer kan man ønske seg? Å gjøre old school hard rock til fingerspissene som Skogen Brinner gjør er en bragd. Bandet er nå aktuelle med debutalbumet ”1st”, en skitten, hardt rockende miks av psykotisk vokal, svære gitarriff, dundrende bass og istykkerslåtte trommer.

Dersom Black Sabbath hadde vokst opp i Blackeberg i Sverige i stedet for Birmingham er det godt mulig de hadde hørt ut noenlunde som Skogen Brinner ifølge en entusiastisk journalist i Søta brors utgave av Gaffa. Sammenligningen er mer enn presis. Som hos Black Sabbath, er det nettopp det store og gyngende metal-riffet som står i sentrum når Jesper Aronsson og resten av Skogen Brinner lager låter. Bandet har ledet an i det man gjerne kaller proto metal-bølgen som har fått et godt fotfeste hos våre naboer i øst. Bandet synger på morsmålet og debuten «1st», utgitt på Subliminal Sounds, har allerede rukket å få strålende anmeldelser i alt fra anerkjente musikkblader og musikkblogger over hele Europa og USA, og til og med fått anbefalinger fra personalet på den legendariske platesjappa Aquarius Records i San Francisco..

Liker du Black Sabbath, Witchcraft, Graveyard, The Sword, Mastodon, November, Kylesa, Black Debbath eller kanskje nykommerene Uncle Acid and the Deadbeats? Da kan du både gi dine barn og unge en konsertopplevelse de sent vil glemme (husk hørselvern til de minste), og få en fantastisk kveld selv – på Sort & Blå Scene på Kulturnatta.
Skogen Brinner: Jesper Aronsson (vokal) David Forsberg (gitar) Joel Carnstam (bass) Jonathan Eriksson (trommer) http://skogenbrinner.com/

EMANUEL DESPERADOS
Porsgrunns egne stonerrockere Emanuel Desperados er i ferd med å få momentum etter at de slapp sin debut EP på farget vinyl i limitert opplag, med håndtrykte cover. De har blitt spilt i både Pyro og Harald Are Lund på P3, og blitt intervjuet i Scream Magazine. Vi er seffers veldig stolte over at et så fett band er fostret her i Porsgrunn, så det er alltid en glede å ha Emanuel Desperados på scenen til RiP.

Dørene åpner kl 21

Emanuel Desperados kl 22

Skogen Brinner kl 23

Inngang med Kulturnattbutton. Button kan kjøpes i døra,

150 for voksne, 50 for barn.

Inngang til det er fullt i lokalet.

Reklamer

~ av rockeklubben den 26. oktober 2013.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s