lørdag 7/12 Salongörkesteret + Kruttrøyk

Salongörkesteret har spilt på hver bidige Sandøya Live, og to ganger på Kartfestivalen. At dette er et tegn på kvalitet fikk R.i.P bekreftet da vi var på teambuildingtur til årets Kartfestival, og fikk oppleve denne underholdningmaskinen i levende live. Makan til musikalsk festpakke er det lenge siden vi har opplevd, og når de atpåtil proklamerer «We´re only in it for the expenses!!» fra scenen, så var bookingen allerede forseglet, dette bandet måtte vi ha til R.i.P!

Det er derfor med brede smil om munnen vi presenterer, midt i julebordsesongen, et band som du må være klinisk tørrpinn for å ikke la deg glede av – SALONGÖRKESTERET!!!

SALONGÖRKESTERET
Salongorkesteret ser ublidt på fremveksten av stadig nye, men alltid kunstige musikksjangere. Dette skaper splid mellom sjangere, musikere og publikum, og bringer oss stadig lenger unna ursamfunnets musikalske fellesskap. Siden starten i 2008 har Salongorkesteret forsøkt å gjøre noe med dette.

Salongorkesteret gjør hva de kan for å bringe musikere, publikum og sjangere tilbake til et stort hele. Våre våpen er ukulele, fele, trekkspill, mandolin, banjo, kontrabass, munnspill, gitar, lutt, rytmeegg, munnharpe, all- og smørsang. Salongorkesterets røst er lyden av disco, country, rock, viser, metal, croonerism, bluegrass, pønk og hva-harru-i-sekken, alt servert i en på samme tid folkelig og elitistisk havrelefseestetisk festgrøt.

Det er et mål for oss at kulturbærere som Britney Spears, Dead Kennedys, Lemmy, Arne Paasche Aasen, Jannicke og Kjøtt gjenforenes til et stort naturlig fellesskap, gjerne i en og samme låt. Der dialektiske motsetningerne i tese (Britney) og antitese (Lemmy), forenes i en syntese med Salongorkesteret. Salongorkesteret har ofte et refreng som passer for akkurat deg og de du er glad i.

KRUTTRÖYK
Support er Kruttröyk fra Porsgrunn/Skien. Nei, dette er ikke et danseband, det er et pønkband som vurderer å skifte navn til et mindre dansebandbelastet navn. Det er et pønkband av den gamle skolen. Selve bandet er ikke så gammelt, dette blir vel faktisk deres første fulle gjennomførte offisielle konsert, men skolen de følger er like gammel som pønken selv. Plukk opp et instrument, plugg det inn, GO FOR IT!

Lørdag 7. desember
Sort & Blå Scene / Rockeklubben I Porsgrunn

Dørene åpner kl 21.00
Kruttröyk kl 22.00
Salongörkesteret kl 23.00

Bill kr 130 selges på Karjolen Pub, og i døra på Sort & Blå fra kl 21.00. 18 år leg. plikt, verge ikke tillatt.

Reklamer

~ av rockeklubben den 1. desember 2013.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s