RiP 25 år presenterer: fredag 17. januar – Lillasyster (s)

Rockeklubben i Porsgrunn sin historie startet med et brak i 1989, men en konsert med Chris Erichsens Orkester på utescenen på Frednes, hvor både politiet ble tilkalt og strømmen kuttet. Siden har det balla på seg. I 2014 feirer vi 25 år siden oppstarten, og vi starter feiringen med et skikkelig dundersmell allerede fredag 17.januar, med selveste Lillasyster fra Sverige!…

Da det legendariske svenske hardcorebandet LOK la inn årene etter årevis med platetrofeer og utsolgte turneer, oppsto det et tomrom. Vokalisten Martin Westerstrand ogbassisten Daniel Cordero tar, etter en liten hvileperiode, på seg å starte det tyngste bandet dama di elsker å hate. Ian-Paolo Lira  på trommer og Max Flövik på gitar kompletterer det som skal bli Sveriges korteste og tjukkeste band, nemlig LILLASYSTER! I 2010 valgte Cordero å avslutte sin musikalske karriere, inn kommer Andreas Bladini på gitar. Lillasyster har siden starten i 2007 gitt ut 3 plater, og hatt suksess med både egne låter og tunge coverversjoner av Rihanna´s «Umbrella» og nå nylig med Katy Perry´s «Roar».

Lillasyster finner sin plass et sted mellom Disturbed og Dunderbeist, og at det blir en tung og heftig åpning på jubileumsåret til RiP hersker det ingen tvil om – dette blir MASSIVT fett!

cc. 200
18 år leg.
Dør: kl. 21.00
Support: kl.  22.00
Lillasyster kl. 23.00

Reklamer

~ av rockeklubben den 9. januar 2014.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s