22. februar – Alle Gode Ting + Dilldallholom

1383433929_allegodeting_kokepunktet_800Gamle gubbær spellær rock som bare gamle gubbær kan.

ALLE GODE TING

Alle Gode Ting starta som band i 2008. Audun hadde skrevet mange poetiske og artige tekster på en original måte. Muligens kan han ha Aspergers Syndrom å takke for det. Etter å ha opptrådd som diktoppleser på Ruinen tre til fire ganger syntes Runar og Ole Petter at tekstene måtte nå frem på en annen måte og Alle Gode Ting så dagens lys.

I 2010 kom albumet «Skolelysa» og oppfølgeren «Kanonføde» kom på tampen av 2012. Nå er de klar med sitt beste album, alle gode ting er tre…

«Kokepunktet» ble sluppet i desember 2013, og inneholder 10 nye og egenkomponerte låter som f.eks. «Klodrian», «Urettens lange liv», «Balladen om Johann Friedrich Struensee» og «Grilling & Burka». Alt innspilt i Media Sound Studios i København med Anders Haugland Johansen som produsent og bassist. Forsiden av coveret er tegnet av Petter Baarli (Backstreet Girls/Valentourettes).

Alle Gode Ting er: Audun Traagstad (vokal) Runar «Kula» Johannessen (trommeslager, kor) Ole Petter Foss (elektrisk & akustisk gitar, kor).

DILLDALLHOLOM

Dilldallholom er alternativ rock fra Norge:
dilldallholom, en fossende fjellbekk av fuzzbass, glidende tepper av ekkogitar og der, på neset står bygdetullingen og vræler ut sine forbannelser. Broren som skal passe på`n er nede i byen og har havna i dårlig selskap…. og her tar dilldallholom over og forteller deg resten av historien på dilldallholom.com.

Alle Gode Ting har på spandebuksene og tar kun 50 kr for billetten, og det inkluderer CD til de 50 første betalende gjestene!

Billetter kr 50 selges i døren på Sort & Blå Scene lørdag 22/2.

18 år legitimasjonsplikt, ingen vergeordning.

Reklamer

~ av rockeklubben den 17. februar 2014.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s