Lørdag 22. mars – Phone Joan og Warp Riders

1524828_698547786846072_1602473994_nHo ho ho – dette er kvelden for fans av massiv rock!

 PHONE JOAN

Amerikadrømmere kan man lett la seg forlede av, det er fort gjort å gå seg vill i store planer og ville drømmer. Phone Joan visste derimot nøyaktig hvem de gikk til da de satte seg på flyet til Nashville, Tennessee, en by kjent for musikkindustri i ordet…s rette forstand. En tur som ikke ville vært mulig uten lånte midler fra to av bandets bestemødre og invitasjonen fra Jack Whites skjeggete stjerneprodusent Vance Powell.

Phone Joan spiller rock med livet som innsats og er ikke redde for å innrømme alvoret i det de gjør. Likevel høres denne plata ut som om de har lekt seg fra ende til annen. Det er lyden av et samla band som i løpet av intense juliuker i 2013 snudde norsk jantelov til amerikansk selvfølgelighet, adopterte et femte bandmedlem og innførte begrepet Grannies for Rock. Sist Phone Joan spilte hos R.i.P var det ikke annet enn vanvittig brede glis å se i hele salen, kombinert med anerkjennede og taktvis nikking.

Har du ikke sett Phone Joan live er det jammen på tide nå! Perfekt timet med slippet av deres tredje plate, Turning Pages, som kommer 7/2. Spilt inn i Nashville med et snev av Jack White i auraen.

WARP RIDERS

Kompromissløs rock’n’roll full av lidenskap, sjel og glede. Tungt og groovy, med klare bluesreferanser og skitten lyd, hvor instinkt og følelse er viktigere enn intellekt. Det er det vanskelig å forestille seg at disse gutta ikke vokste opp på begynnelsen av 70-tallet. De unge guttene fra Østfold har vært kåret til et av landets mest lovende band av Pyro på p3, vært «ukas urørt», vært på turné i Danmark og Tyskland. Er du glad i band som lever av spenning, av å ta det helt ut, Black Sabbath-riffing, ispedd litt nyere stoner a la Kyuss, en dæsj psychedelia toppet med Jimi Hendrix? Enjoy!

Warp Riders – Astral Plane EP ute nå!

Black Widow Video – Warp Riders: http://youtu.be/LeWSy02k4FE

Billetter er i salg på Karjolen Pub og Sort & Blå Scene.

CC 130kr Dørene åpner kl 21.00

Warp Riders kl 22.00

Phone Joan kl 23.00 18 år leg plikt Ingen vergeordning i Porsgrunn.

Reklamer

~ av rockeklubben den 16. mars 2014.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s