KULTURNATT lørdag 25. oktober: Yuma Sun og Kindred Fever

På Kulturnatta i Porsgrunn spiller Kindred Fever og Yuma Sun to konserter,  en konsert fri aldersgrense, og en etter Dagsrevyen.
Send ungdommen, eller ta med kidsa, for en knakende fin konsert med skitten bluesrock og gotisk ørkencountry!
Du rekker å få en fantastisk konsertopplevelse FØR lørdagspizzaen!

…eller spis lørdagspizzaen din i ro og mak, og ta en tur til RiP før kl. 22.00

KARMØY-BØLGEN KOMMER:

YUMA SUN & KINDRED FEVER
Det er to brennheite band som nå velger å legge ut på høstturné i Norge – sammen! Kindred Fever og Yuma Sun har mer til felles enn oppveksten på Haugalandet; begge bandene har markert seg kraftig på den norske rockescenen det siste året, har kritikerroste album i ryggen, og de er begge sultne på mer. Det gode samarbeidet dem i mellom og deres felles bakgrunn har tatt dem helt inn i studio, og resultatet i form av en splitter ny singel, slippes i midten av september. Låttittelen levner ingen tvil om hva vi har i vente; ”Set The World On Fire”!

Yuma Sun og Kindred Fever har de siste årene vokst seg opp i egenart og band-integritet, og fremstår som helstøpte band – ulike alle andre band. Men få vet at de opp igjennom oppveksten har jobbet mye sammen musikalsk, både i band, på diverse arrangementer og i musikkonkurranser over hele Haugalandet og Rogaland.

”Det er få igjen av de som spilte i band på den tiden som virkelig har satset på musikken og jobbet beinhardt i ettertid for å lykkes, og siden både Kindred Fever og Yuma Sun er to band som har bemerket seg fra regionen, var det naturlig for oss å turnére resten av landet sammen.
– Yuma Sun

Rå energi som slår deg rett i trynet, skitten støy, sjarmerende og frydefulle liveshow, barske og solide låter – superlativer som passer til å beskrive begge band like godt. Både Kindred Fever og Yuma Sun har spilt anerkjennende oppvarmingsjobber for Kaizers Orchestra, og gjort en rekke større festivaler de siste somrene. Men her stopper etterhvert også likhetene – det er to kraftplugger av noen band som nå skal dele scene, men de skal servere publikum fra hver sin kant.

«Etter to år som band, syntes vi det var på høy tid å slå kreftene sammen med Yuma Sun. De har vokst opp i samme musikkmiljø som oss, og har til og med vært tidligere band mates. Sammen skal vi rive i stykker hver eneste scene vi ender opp på i øst og vest!»
-Kindred Fever

PRAKTISK INFO:

Arrangementet er en del av Kulturnatta i Porsgrunn.

Inngang med Kulturnattarmbånd, først til mølla etc.
Lokalet har begrenset kapasitet, så det anbefales å være tidlig ute.

Kulturnattarmbånd selges på deltagende steder på selve Kulturnatta, og gjelder som billett på alle arrangement som er en del av Kulturnatta.

Selges i døra på Sort & Blå Scene fra kl 15.30.
Voksne 200kr, barn 50kr.

«FAMILIEKONSERT»:
Dørene åpner 15.30
Yuma Sun 16.00
Kindred Fever 16.45

Gratis boller, saft og ballonger til rockebarna!

«VOKSENKONSERT»
Dørene åpner 21.00
Yuma Sun 22.00
Kindered Fever 23.00

Reklamer

~ av rockeklubben den 21. oktober 2014.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s