SHEVILS + BARREN WOMB + GUNNES = SANT

K-Y-S-S… neida, de kommer ikke for å gjøre romanse. Joda, litt med øra dine. De kommer for å spille fet musikk!
HARDCOREFEST!
SHEVILS LOCO

SHEVILS

Shevils er tilbake med et album som fillerister deg fra AAAH! til ÅH! Hardere, mer intenst og mer fengende – mer ALT!

På sin nye plate «The White Sea» strammer bandet skruestikka noen solide hakk fra det kritikerroste albumet «Lost In Tartarus» (2013), en plate som scoret yatzy i både femmere og seksere fra anmeldere verden over.

Shevils har skapt seg et eget parallellt univers i moshpiten hvor drivet til Helmet, energien til Refused, tyngden til Melvins, intensiteten til Fugazi og aggresjonen til Rage Against The Machine møtes for en kaffetår, alternativt wall of death. I denne helvetesgryta foredler bandet sine inspirasjonskilders dråper med stor autoritet, «The White Sea» er lyden av et band som er i ferd med ta sin plass i spissen av en norsk hardcorescene som er bedre enn noensinne.

Shevils er kjent for sine intense og eksplosive konserter. Hardcorebandet besitter en fasinerende karisma og utstråling, og live er det som å få en knyttneve i fjeset og magen samtidig, på en GOD måte. Utsagn som «WTF?!» og «Åfyttihelvette!» kombinert med oppsperrede øyne og/eller hakeslepp er vanlige observasjoner i kjølvannet av en konsert.

Shevils har spilt med blant annet Kvelertak, Shining og Buzzcocks.
Opplev bandet NÅ, før det er for sent. Shevils spiller nemlig med livet som innsats!

Shevils har spilt flere ganger på RiP, og har hentet både lydmann og backdropdesigner fra Porsgrunn. Hver konsert med Shevils har vært en fantastisk intens opplevelse, forvent intet mindre denne gangen!

PS! NB! Selv om albumet ikke har release før 6. november, spilles albumet i sin helhet over anlegget før konsertene. Det er med andre ord duket for en aldri så liten verdenspremiere!!!Shevils har også valgt å legge singelreleasen til denne kvelden i Porsgrunn, ettersom Shevils + RIP = SANT

www.facebook.com/shevils

BARREN WOMB

Siden sin spede begynnelse på tampen av 2011 har Trondheimsduoen Barren Womb holdt helvete med sitt fandenivoldske oppkok av Punk ’n’ Roll og svart Countrystøy.

Bandet har høstet mye skryt i alt fra Decibel Magazine til BrooklynVegan for sin unike sound og har gjennom jevn turnering i Europa og USA bygget seg opp et kultfølge på gamlemåten. Nytt album produsert av Håkon Gebhardt (ex-Motorpshycho, Ida Jenshus) slippes i slutten av november på amerikanske Spartan Records.

http://www.facebook.com/barrenwomb
http://open.spotify.com/artist/2JTIvOlQ6jeWEBGzd2pvek
http://barrenwomb.bandcamp.com/

GUNNESS

Billetter kr 150 i salg på Karjolen Pub og Sort & Blå Scene nå.
18 år leg plikt.

Dørene åpner kl 21.00
Gunness kl 22.00
Barren Womb kl 22.45
Shevils kl 23.30

Reklamer

~ av rockeklubben den 29. september 2015.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s