oslo ess + eurotrash

osloess
FRA UTSOLGT ROCKEFELLER TIL GRENLANDS TØFFESTE KJELLERKLUBB!

Det er en glede å anonsere at OSLO ESS kommer til RiP for tredje gang! Porsgrunn er andre stopp på en laaang Norgesturne i forbindelse med slippet av deres fjerde plate.

Billetter kr 280 + billettavgift kr i salg nå på Hoopla. 18 år leg.plikt, ingen vergeordning.
Forhåndssalg kun på Hoopla!

Dørene åpner kl 21.00
Eurotrash kl 22.00
Oslo Ess kl 23.00

OSLO ESS

Norges travleste punkrockere er tilbake med sitt fjerde album «Konge uten ei krone» som slippes 5. februar 2016. Nå er det snart to år siden albumet Alle Hjerter Deler Seg slet ut høyttalere rundt om i Norge, og ventetiden har føltes uendelig lang for fans sultne på nytt materiale. Ventetiden er nå over og deres nyeste singel «Amerika» er allerede listet på NRK P3.

Våren 2016 legger Oslo Ess ut på en omfattende Norgesturné og de har med seg det unge og lovende bandet Eurotrash – gjør deg klar for et dundrende rockesjokk når denne eksplosive komboen kommer til Porsgrunn og Sort & Blå Scene!

Oslo Ess har med sin råhet og genuinitet bidratt til at punkrocken har nådd ut til et bredere publikum enn det man vanligvis forbinder med sjangeren. Det hele startet med debutalbumet Uleste Bøker og Utgåtte Sko, som i 2011 smalt ned i norsk musikkliv med sitt forfriskende, nye perspektiv på «norsk på norsk». Ærlige tekster og skitne gitarer som inviterer til fellesskap og hytting med neven – Oslo Ess oser real punkrock lang vei, og skildrer både råskap og sårbarhet i sin musikk.

Med sine tre foregående plater (Uleste Bøker og Utgåtte Sko, Verden På Nakken, Venner i Ryggen og Alle Hjerter Deler Seg), har den kreative og produktive gjengen i Oslo Ess høstet lovord, sanket gode terningkast med påfølgende anerkjennelse, og gitt mer enn alt av seg selv til sin stadig voksende og dedikerte fanbase.

Bandets harde kjerne; Åsmund Lande, Knut-Oscar Nymo og Peter Larsson, som oftest med Håvard Takle Ohr bak trommene, er kjent for harde fraspark og å stupe ut i det blå. I 2012 satte Oslo Ess uoffisiell norgesrekord med hele 210 konserter i løpet av ett år. Norges mest hardtarbeidende rockeband tar steget ut av sitt eget øvingsrom og inn i stua di. Oslo Ess er folkets band, og deler mer enn gjerne blod, svette og tårer for å sørge for konserter for fulle hus og uforglemmelige festivalopplevelser i det ganske land.

Konge uten ei krone er et album der bandet virkelig føler de får vist fram essensen av hva Oslo Ess er: «åtte raske jævler, en ballade og en skalåt det lukter trøbbel av». – Oslo Ess.

EUROTRASH

Ikke alle trenger å glorifisere dop, trygdesnylting og møkkete undikk for å være ekte. EuroTrash debuterte med 2015s tryggeste punkrockskive!
Noen mener fortsatt du må hate snuten, staten og kapitalen, tagge «Erna er ei hore» på hvert gatehjørne og farge håret med billakk for å holde det pønk. EuroTrash begs to differ.

Bandet ga i 2012 ut EP-en «Hate The Game» på Astma Records. Siden den gang har flere av bandmedlemmene uselvisk vært ute på veien og bidratt i kulissene til suksess for band som Oslo Ess, OnklP og De Fjerne Slektningene og Black Debbath. Men nå er det guttas eget band som står i sentrum.
20. mars i fjor kom bandets første fullengder, «Live Slow, Die Old» på Hakaslepp Records, som reflekterer det livet disse gutta faktisk har levd: ti spor med kjærlighet, hjemlengsel, frustrasjon og felleskap.

Kjernen i bandet består av Anders Nordengen, Haakon Hasli Ødegårdstuen og Petter Veisten, tre greie gutter fra møblerte hjem på Mjøsas vestbredd. Plata reflekterer at alle har nytt godt av velferdsstatens rause omsorg for rurale kultursatsninger, og har kunnet pleie hobbyen sin på det lokale Grendehuset i alle år i trygge omgivelser. Live har de nå fått med seg Ålesunds beste trommeslager, Rune Marius Flåthe Farstad fra Blodig Alvor. Du har garantert hørt Eurotrash, om du hører på P3 eller P13.

eurotrash

 

Reklamer

~ av rockeklubben den 7. februar 2016.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s