The Dogs + KBT 27.2

THE DOGS returnerer til Porsgrunn!
Kristopher Schau & co avslutter releaseturneen i Porsgrunn.
schau

«Rocken er død» er et rykte som spres av ondsinnede tunger. The Dogs og KBT kommer til RiP for å skyte det ryktet i fillebiter. Spørsmålet er bare: Hvor var DU når rocken gjenoppstod?

2015 var et godt år for The Dogs. Little Steven mente de hadde laget det foregående årets beste låt, tredjealbumet deres «Black Chameleon Prayer» ble belønnet med terningkast 5 over hele landet og nominert til Spellemann i klassen rock. I tillegg rakk bandet å spille tett oppimot 100 spillejobber over hele Norge.

Normal prosedyre for de fleste andre band ville nok her ha vært å melke suksessen for alt det var verdt, eller i det minste unne seg litt fritid til å sutte på karamellen. Den tiden føler ikke The Dogs at de har. Nøyaktig et år etter releasen på «Black Chameleon Prayer» slipper nemlig Oslobandet nå sitt fjerde album «Swamp Gospel Promises». Frontmann, Kristopher Schau, forklarer «hastverket» på denne måten:

«Hadde det ikke vært for at folk har jobber, familie og alt sånt, så hadde vi fint kunnet gi ut 2 skiver i året. Vi lager jo låter hele tida. Non stop. Og så putter vi de 10 beste på albumet. Så det er ikke noe hastverk. Det føles mer som en nødvendighet. At materialet må ut mens det fremdeles er ferskt, og før det føles som om huet skal sprenge eller ta fyr. Om noe, så synes jeg heller at det går for sakte.»

Foruten Schau består The Dogs av et knippe veteraner fra Oslos rockmiljø med medlemmer fra så forskjellige band som Sweden, Cumshots, The Devil and The Allmighty Blues og Pål Angelskår for å nevne noen.

The Dogs er:
Kristopher Schau (Cumshots, Hurra Torpedo m.m.) – vokal
Mads Martinsen (Mongo Ninja m.m.) – gitar
Roar Nilsen (Pål Angelskår, El Doom & The Born Electric m.m.) – Bass
Henrik Gustavsen Mono Sapiens m.m.) – Trommer
Christian Spro (Sweden m.m.) – Orgel
Kenneth Simonsen (Shit City, The Devil And The Allmighty Blues m.m.) – Perkusjon

Platesamlere har allerede hatt hendene fulle med tidligere utgivelser fra bandet. Debutalbumet «Set Yourself On Fire And Follow The Smoke» ble opprinnelig sluppet som fem 7-tommere i kun 45 hyperlimiterte ex, som hver og en allerede går for en liten formue på nett. «Swamp Gospel Promises» vil, som «Black Chameleon Prayer», være hakket lettere for komplettistene, med et eksklusivt førsteopplag på 100 nummererte eksemplarer, før et mere normalt antall av andreopplaget etter hvert vil dukke opp. Schau beskriver prosessen med det nye albumet på denne måten.

«Alle band har jo en eller annen formtopp, og i så måte er kanskje dette vårt «Apocalypse Dudes». Det er i hvert fall sånn det føles nå. Alt klaffa både i forkant av innspilling og i studio. Vi har spilt såpass mye live de siste årene og vært i studio jevnt og trutt, at alle nå for første gang viste hvordan og hva de skulle gjøre. Det var en trygghet der, som vi ikke hadde før. Vi spiller det jo inn live, som alltid, men vi var ikke like vettaskremte hver gang vi trykka record som på de foregående skivene. ».

The Dogs tar med seg sine venner i Kosmik Boogie Tribe som support, et band som vi har blitt anbefalt å booke av de fleste rockere som har vært innom RiP! Dette blir en helaften med bredbeint garasjerock!

Billetter kr 200 + avgift i salg på Hoopla nå.

Følg facebookeventen her!

18 år leg plikt.

Dørene åpner kl 21.00
Kosmik Boogie Tribe kl 22.00
The Dogs kl 23.00

 

Reklamer

~ av rockeklubben den 23. februar 2016.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s