El Caco + Pil&Bue

ELCETTER 7 LANGE OG 7 BREIE, RETURNERER EL CACO TIL PORSGRUNN MED «7»!

7 år etter sitt forrige besøk i Porsgrunn og RiP, returnerer EL CACO endelig til RiP, med sin rykende ferske plate «7» i baggasjen! Og EL CACO har vokst seg store og mektige siden sist. «7» har allerede høstet strålende kritikker og toppscore i musikkpresse i både inn- og utland. EL CACO er et band på høyden av sin karriere, som garantert kommer til å levere et sonisk stonerrockbombenedslag i kjelleren vår.

Billetter kr 200 + billettavgift på Hoopla.
18 år leg plikt, ingen vergeordning.

Dørene åpner kl 21.00
Pil & Bue kl 22.00
El Caco kl 23.00

EL CACO

Med 15 år i ryggen og en knyttet neve, slår El Caco (spansk: tyven) til med en syvende plate, enkelt nok titulert ”7”. Bandet har bestått av en trio helt siden oppstarten i 1998 og har produsert snart en hylle med unike utgivelser med bredbeint stonerrock – bare røffere og røffere. De har over 70 låter på repertoaret, og har fortsatt noe å fortelle.

Om «7» forteller gruppa at: ”Dette er ei plate som vil ta deg igjennom et eklektisk landskap og gi deg en sult du ikke har følt på ei stund,” med en rungende selvtillit, noe som står i stil med musikkens konstaterende og friske estetikk.

PIL & BUE

«Duoen har kort fartstid, men har allerede rukket å sementere et uttrykk som er både egenartet, vitalt og etterlengtet. Tenk The Mars Volta, Radiohead, Kyuss og Biffy Clyro i en smørje. Høres ikke det gøy ut?» – Torgrim Øyre, Dagbladet

Pil & Bue slapp sitt andre album ‘Forget the Past, Let’s Worry About the Future ‘ 29. januar 2016.

«Denne nordnorske duoen låter som et fullformat band. Petter Carlsen og Aleksander Kostopoulos fikser det utrolige på egenhånd. Det gjelder også live. Låten ‘Shakkakakka er et mektig kapittel i norsk musikkhistorie, det kan ikke forklares -komposisjonen må høres! Dette albumet beveger meg på så mange måter og kan vanskelig beskrives. Pil & Bue bør bli allemanseie. For meg er dette musikalsk terapi av ypperste sort.» – Stig Ødegaard, Scream Magazine (Topscore VI)

Hør albumet her:
Spotify: https://goo.gl/ijIyby
iTunes: https://goo.gl/BVtYXT
TIDAL: http://goo.gl/3DqVrh
Deezer: http://goo.gl/ZDi36S
CD/LP: http://www.namemusic.no/pilogbue

 

Reklamer

~ av rockeklubben den 29. mars 2016.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s