The Wolves + Exploding Head Syndrome + Stagedive Suicide 16.4

FOR FØRSTE GANG I GRENLAND – THE WOLVES!
LET´S SKATE THIS TOWN!

Ungguttene fra Tromsø er klare for å «skate the fuck out of Porsgrunn». Skating og pønk, det er pokker meg godt å se at det finnes unge karer som holder denne klassiske komboen i hevd, og ikke lar seg lokke av alskens keyboards, datamaskiner og teknologiske duppeditter og blippelyder.

Gitar! Trommer! Bass! Brøl! V O L U M! Skate or DIIIIIE!!!

THE WOLVES

wolves

Etter Urørtfinalen, by-larm og en rekke av landets største festivaler, er nå The Wolves tilbake for fult! Enorm energi, stor spilleglede og enda større attitude er stikkordene som har gjort de kjent som et formidabelt live-band. The Wolves er bandet som får de gamle punkerne til og få tro på menneskeheten. De er bandet som får ungdomsgenerasjonen til og glemme alt om musikk på datamaskiner og de er bandet som får P3s prosjektledere til å tørke gledes-tårer under konsert!

The Wolves´ andre EP «Underworld» er mørk, heftig og mer skitten enn bandets første EP «Straight Outta Krooklyn». «Underworld» leverer kompromissløs punk, full av energi, feite riff og ektefølt rockeglede. Med et nytt og mer voksent uttrykk er THE WOLVES tilbake og klare for å gi deg en solid trøkk i trynet med sin polare skatepønk!

Mads Ystmark – Vocal, Guitar
Ørjan Myrland – Guitar, Vocal
Sveinung engvik – Drums
Marius platt – Bass, Vocal

http://www.thewolves.no/

EXPLODING HEAD SYNDROME

explodingheadsyndrome

Exploding Head Syndrome er et pønkeband fra Oslo. Bandet spilte sin første konsert på legendariske Elm Street i september 2011 og har siden spilt en rekke klubbkonserter og festivaler rundt omkring i landet. EHS har også gjort supportjobber for blant annet Satyricon og Sham69, samt turnert med Blood Command. I 2011 ga Exploding Head Syndrome ut en 7 spors selvtitulert EP og i 2013 kom første fullengder, Disciples of Reason. Sistnevnte fikk gjenomgående gode kritikker og samme år ble bandet trukket frem som et av de mest lovende norske band av Pyro redaksjonen. I juni går bandet i studio for å spille inn oppfølgeren til Disciples of Reason.

Medlemmer: Eirik Ekholdt // vokal Morten Rørvig // gitar Remi Antonsen // gitar Håvard Jacbosen // bass Lars Kirkerud // trommer

STAGEDIVE SUICIDE

stagedivesuicide

Stagedive Suicide! er et norsk punk/hardcore band med stor punk attitude og DIY dannet i 2014 i Oslo.

Frontmann Thomas Melby (tidligere Delusive Opulence) rekruterte den svenske gitaristen Pärerik Thorp (Liquid Phase), Porsgrunn-trommis Harald Wingård (Edgars, Aethon), og fullførte lineupen med bassist Thomas Lønstad (Spyrunka/Bauges Barn).

Alle i bandet har et bredt spekter av musikalsk innflytelse (fra Converge, innom jazz til NOFX), og denne musikalske sult og nysgjerrighet har betydd at bandet i et drøyt år har markert seg med sitt energiske, kaotiske og smittefarlige driv på livescener.

Billetter kr 150 + billettavgift er i salg på Hoopla.

18 år leg plikt, ingen vergeordning.

Dørene åpner kl 21.00
Stagedive Suicide kl 22.00
Exploding Head Syndrome kl 22.45
The Wolves kl 23.30

Reklamer

~ av rockeklubben den 11. april 2016.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s