The Pinkertons + Apocalipstick Now 23 april

THE PINKERTONS

thepinkertonss


The Pinkertons er ikke lenger en Oslo-hemmelighet. Resten av landet har omsider også oppdaget de som et strålende liveband som spiller på seg flere og flere tilhengere for hver konsert de spiller. I mars 2015 av de ut debutplaten sin på Oslo Ess’ eget Hakaslepp Records.

Hør dem her

Musikknyheter.no gav plata 8/10 og skrev blant annet at «Debuten til The Pinkertons har en energi som smitter over på lytteren. Låtene er interessante i sine oppbygninger og byr på overraskelser.” ”(…) alt formidlet med en innlevelse som vitner om at noe står på spill.» og «medlemmene peker nese til oppdragere og trendsettere. Det er jo nettopp det som er så befriende med The Pinkertons, de tilpasser seg ikke, men gjør sin greie. Du trenger ikke like det, men du bør det.»

Et hektisk 2015 har bydd på mange høydepunkter med blant annet åpningskonsert på Slottsfjellfestivalen belønnet med en femmer på terningen av Tønsberg Blad, en rundreise i Norge samt en intensiv dannelsesreise gjennom Polen, Tsjekkia og Slovakia.

Les mer om dem her


Kom på Rockeklubben og opplev The Pinkertons fulle av selvtillit og i storform! Det anbefales!

APOCALIPSTICK NOW

Apocalipstick NOW

Apocalipstick Now er et band fra Bamble (!) bestående av Cecilie Smith på nydelig vokal , Frode (the Moe) Moen på gitar, Per Kristian (little drummer boy) Berg Holene på trommer og Kenneth (Loco Mosquito) Apeland på bass. Bandet har spilt sammen i åresvis, og kan skilte med musikalske forbilder som Motorpsycho, Radiohead, Seigmen, Smashing Pumpkins, Tom Waits pluss hva nå enn Per Kristian til en hver tid fordyper seg i av musikalske obskøniteter.
De er vanskelig å sjangerbestemme, så det tryggeste er å møte opp på en av de sporadiske giggene deres å høre selv. Enjoy!

Billetter kr 150 + bill avgift på Hoopla.no.
18 år leg plikt, ingen vergeordning.

Dørene åpner 21.00
Apocalipstick Now 22.00
The Pinkertons 23.00

Reklamer

~ av rockeklubben den 17. april 2016.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s