De Sørgelige Restene + Maroder + Jorunn Lønning – Lørdag 22/10

duplex1

Duplex Records presenterer Debutantaften:

DE SØRGELIGE RESTENE + MARODER + JORUNN LØNNING

“Friske skudd på råtten stamme. En aften med (nokså) nye talenter.” (og blant annet Lars og Aslag fra Black Debbath, garantister for god stemning!)

I over 25 år har miljøet og vennegjengen rundt Duplex Records vært et arnested for et vell av fantasifulle band og prosjekter. Et kreativt sentrum i norsk kulturliv. Eneste fellesnevner for disse bandene er at de består av de samme ytterst få medlemmene. Stil- og sjangermessig spriker det i alle mulige retninger. Alt fra vise til tungrock, via hvitevarerock til kabaret. Og lyrikk. Og teater. Og (Gud forby!) reggae. Ja, alle tenkelige kunstneriske uttrykk (minus en god del, da).

Gjennom årenes løp har flere av disse bandene oppnådd stor anerkjennelse, både i norsk og internasjonal sammenheng. Band som Gartnerlosjen, Bare Egil Band, Black Debbath, Hurra Torpedo, Cumshots og Thulsa Doom er neppe helt ukjente for de fleste musikkinteresserte nordmenn. Med mindre man er helt på bærtur og har hue i dass!

Men selv om suksessen kunne fått enhver holden og tilårskommen rocker til å slakke litt på kravene og bli sedat og doven, ja så spirer og gror det, tradisjonen tro, fortsatt nye skudd på den gamle Duplexstammen. Det morkne, nær visne treet bærer fortsatt frisk frukt! Hvertfall frukt. Nye prosjekter popper opp som paddehatter. Her er det fortsatt krutt i kanonen, folkens! Fortsatt rogn i påsan! Kjeks i skapet! Papir i printeren!

Mine damer! La oss derfor få presentere en aften med (nokså) nye talenter:

MARODER

En psykedelisk slowrock-trio med underfundige tekster på norsk. Med sanger om ballongskrekk og forkjærlighet for slitte gjenstander, griper de sitt publikum og gir både dem både angst og gåsehud. Debuterer med sitt album nr 3. Hørt på konsert: «Små trommer, men stor lyd!»

DE SØRGELIGE RESTENE

Kort og godt de sørgelige restene fra tidligere Duplex-storheter. Smuler fra fordums bakevare. Spiller gammalmanns-garasje-grunge med sanger om å putte frossen hundebæsj i ranselen til medelev. Hørt på konsert: «Ække det han trommisen fra Tramteateret a?»

Og sist men ikke minst…

JORUNN LØNNING

Østlandets basun! Diktets mystiske muse! Undergrunnspoeten og dikteren som skriver og fremfører gripende dikt fra det ganske land, ikledd de ulike landsdeler dialektale særheter. Ingen kjenner hennes sanne identitet. Ikke engang hun selv!

Det er duket for en underholdende aften hvor humor og rock kommer sammen i skjønn forening.

Billetter kr 150 + avgift i salg på Hoopla, og i døren fra kl 21.00.

18 år leg plikt.

Dørene åpner kl 21.00

Jorunn Lønning kl 22.00

MarOder kl 22.20

De Sørgelige Restene kl 23.15

Reklamer

~ av rockeklubben den 21. oktober 2016.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s