HONNINGBARNA + EXPLODING HEAD SYNDROME – lørdag 5/11 kl 21.00

honningbarna

HONNINGBARNA! HONNINGBARNA!

Honningbarna trenger vel ingen nærmere presentasjon, siden de blåste topplokket av RiP og Porsgrunn første gang i 2010, har de årlig (minus ett år, vi skammer oss…) servert sin manifestering av NORGES BESTE LIVEBAND oppvisning på RiP! Det har resultert i brukne ribbein, forsvunnet bass og crowdsurfing for småtasser. Hva som vil skje i år, er umulig å forutsi – men at det blir grisefett er garantert herfra til månen! Og tilbake. Velkommen til den perfekte symbiose: RiP ♥ Honningbarna!

De siste seks årene har Kristiansand-bandet gjort seg bemerket både i inn og utland. Honningbarna debuterte i 2010 med EP-en Honningbarna, og i 2011 vant de P3s konkurranse for usignerte band – ”Årets Urørt”. Samme år ga de ut debutalbumet ”La Alarmane Gå”, som ble belønnet med en Spellemannspris i kategorien rock. Siden har Honningbarna sluppet tre album, ”Verden Er Enkel” (2013), ”Opp De Nye Blanke” (2015),  og 30. september slapp Honningbarna sitt fjerde album «Goldenboy», på sitt eget plateseskap Nye Blanke.

EXPLODING HEAD SYNDROME spilte sin første konsert på Elm Street i 2011 og har siden herjet landets scener med rask rytmer og svette sceneshow. Bandet har to utgivelser bak seg, og siste plate, «Disciples of Reason», fikk gjennomgående gode kritikker da den kom ut i 2013. Samme år ble bandet trukket frem som et av de mest lovende norske band av NRK Pyro.

I juni dro Exploding Head Syndrome til Italia for å spille inn ny plate og 4. November slippes «World Crashes Down» på Wormhole Death Records. Den nye skiva blander energien fra hardcore, attituden fra pønk, og grooven fra rock ‘n roll.

Billetter kr 250 + avgift er i salg på Hoopla.
18 år leg plikt.

Dørene åpner kl 21.00
Exploding Head Syndrome kl 22.00
Honningbarna kl 23.00

Husk også at Honningbarna gjør en konsert med fri aldersgrense kl 16.00! Dørene åpner 15.30, konsertstart 16.00. Billetter kr 100 + avg selges på Hoopla, og i døra.

Reklamer

~ av rockeklubben den 1. november 2016.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s