PANZERGEIL releasekonsert! Support: Apocalipstick NOW! Lørdag 12/11

panzer

PANZERGEIL

RiP hadde i noen sesonger et strålende husband som het Korrupte Konger. Kongene måtte abdisere for noen panserkåte karer, og opp fra asken til det korrupte monarkiet steg Panzergeil. De slipper debut EPen sin fredag 04. november, og snaut ei uke seinere blir det feiring med releasekonsert i norges feteste rockekjeller, og gutta har rykende ferske CDer på lur!

I sommer dro Panzergeil til Velvet Recording og stiftet bekjentskap med Christer Krogh (frontmann i bandet Grand Cafè) som ble med som deres produsent og tekniker på debut EP´n. Christer har tidligere jobbet med artister som Turbonegro og Black Debbath. Panzergeil fikk også stjernehjelp fra Dave Collins som har ”mastret” EPen. Collins har jobbet med artister som Alice Cooper og Black Sabbath.

Med musikknorge i siktet, bevæpnet med edgy låttekster og frekke gitarriff er de klare å invadere RiP, og sette grunnmuren i skjelv for første gang som Panzergeil!

”Et dødstøft punkrock/rock´n´roll band fra Porsgrunn rock city. Tror jaggu jeg har funnet mine nye rock’n’roll favoritter her, selv om jeg kun har hørt to låter.” – http://thewilhelmsens.com/panzergeil-ropes-panzergeil/

For english, read below.

Panzergeil is the new hard-hitting rock band from Porsgrunn, about to release their debut EP recorded and produced by Christer Krogh (Grand Cafè) in Velvet Recording studio.

Emerging from the band Korrupte Konger, Panzergeil delivers a wall of sound, knocking you in the face with the raw and melodic rock music the band got known for while opening for bands like Turbonegro, Black Debbath and Ingenting.

Eivind Dalevoll – guitar
Jostein Mathiassen – bass
Herman Svanes – vocals
Tim Kristian Nielsen – drums
Anders Flohr – guitar

APOCALIPSTICK NOW

Apocalipstick Now er et band fra Bamble (!) bestående av Cecilie Smith på nydelig vokal , Frode (the Moe) Moen på gitar, Per Kristian (little drummer boy) Berg Holene på trommer og Kenneth (Loco Mosquito) Apeland på bass. Bandet har spilt sammen i åresvis, og kan skilte med musikalske forbilder som Motorpsycho, Radiohead, Seigmen, Smashing Pumpkins, Tom Waits pluss hva nå enn Per Kristian til en hver tid fordyper seg i av musikalske obskøniteter.
De er vanskelig å sjangerbestemme, så det tryggeste er å møte opp på en av de sporadiske giggene deres å høre selv. Etter en strålende konsert som support for The Pinkertons på RiP, VET vi at de leverer som bare fy live!

Billetter kr 100 + avgift er i salg på Hoopla.no.
18 år leg plikt.

Dørene åpner kl 21.00
Apocalipstick Now kl 22.00
Panzergeil kl 23.00

 

Reklamer

~ av rockeklubben den 7. november 2016.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s