EDGARS + SKALLEBANK – lørdag 10/12

edgars

Førstkommende lørdag skal jula hoppes inn!

EDGARS har snart holdt på i 40 år, SKALLEBANK har snart holdt på i (mer enn) 40 uker. Den gamle skolen pønk, og den nye skolen punk – i deilig forening på en kveld der alt handler om fest, moro og glade mennesker fra 18 til 99.

EDGARS trengel vel strengt att ingen nærmere presentasjon, som et av de eldste «still going strong» bandene i Grenland, med slagordet «Partypunk siden 1978».

Men Pål Pønk kan jo selv si noen ord: «Edgars, som sakte men sikkert nærmer seg sitt 40 års jubileum, ser fram til å spille på RIP den 10/12. Ikke det at vi spiller så ofte eller ær spesielt blaserte, men RIP ær alltid favoritt stedet vårt. Denna gangen har vi også en 3-4 nye låter som vi gleder oss til å gjøre og det viktigste av alt når vi spiller så ær band og publikum, scene og klubb en eneste happy family. Oi, oi.»

SKALLEBANK har fått seg en dedikert fan i Asle Tangen etter en konsert i Oslo, og vi lar han si noen velvalgte ord: «Det som gleder en gammel Oslo-rocker er at Skallebank høres ut som Jokke og Raga Rockers spilt gjennom et punkfilter. Et røft og organisk lydbilde som sammen med den Michael Krohn-aktige vokalen bare funker. Det at de i løpet av kvelden spiller både Raga Rockers med «Slave» og Sex Pistols med «Anarchy in the UK» gir bare det lille ekstra singalong-elementet som spriter opp stemninga enda mer.»

Så ta deg noen timer fri fra julejaget og bli med på hurramegrundt med festgutta i Edgars og Skallebank på lørdag 🙂

Billetter kr 100 + avg selges på Hoopla nå, og i døra fra kl 21.00 på lørdag.

18 år leg plikt.

Dørene åpner 21.00

Skallebank kl 22.00

Edgars kl 23.00

Reklamer

~ av rockeklubben den 6. desember 2016.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s