HOLD FAST + BERSÆRK (DK) – lørdag 28/1!

holdfast
RiP åpner 2017-sesongen med intens hardcore fra vestlandet og groovy dansk stonerrock – en komplett svartkruttpakke!

HOLD FAST

Etter drøssevis av konserter i både inn‐ og utland bør alle som er i nærheten av å kalle seg musikkinteresserte ha hørt om Hold Fast. De har vært på veien med Skambankt, delt scene med Suicidal Tendencies og lagt igjen mange timer i «vanen» på kryss og tvers av Norge og Europa. RiP har sett Hold Fast på Internasjonalen i Oslo og på Kroa i Bø, og kan skrive under på at dette er et intenst liveband!

I 2013 slapp bandet EP’en «Filling Lungs, Snitching Tongues», som gjorde guttene til Ukas Urørt hos NRK P3. Siden den gangen har hardcore‐kvintetten spilt konsert på konsert og tilegnet seg et rykte som et av Norges fremste liveband.  I 2015 slapp bandet endelig sitt etterlengtede debutalbum «Bipolar», som resulterte i lovord og 5’ere fra anmelderne. Dessverre fant de rett før jul ut at de har kommet til veis ende, så det som skulle være en festturne, blir istedet bandets gravøl. Hold Fast sin aller siste konsert finner sted i slutten av februar. Så dette er definitivt eneste, og siste, mulighet til å se Hold Fast live i Porsgrunn!

BERSÆRK (DK)

Bersærks debutalbum «Mulm» byr på noe så unikt som stoner-rock på dansk. Med klassiske ørkenrockkomposisjoner og et solid musikalsk håndtverk er dette en av de mest bemerkelsesverdige danske utgivelsene på lenge. Debutalbumet følger opp bandets kritikerroste EP «Trældom» fra 2013. Liker du Kyuss, Queens Of The Stone Age, Truckfighters og Emanuel Desperados, så bør du definitivt sjekke ut Bersærk! Det blir bredbent og gyngende!

Hold Fast sin frontmann Espen spiller også trommer i Spellemannsnominerte NAG. Siden Spellemann er samme dag som konserten i Porsgrunn, blir konsertstart forskjøvet noe. Kanskje vi får en rykende fersk Spellemannsvinner på scenen? Vi krysser fingrene for NAG!

Billetter kr 170 inkl avg selges på Hoopla.no nå.
18 år leg plikt.
Dørene åpner 21.00
Bersærk kl 22.30
Hold Fast kl 24.00
Et par rå videoer fra Hold Fast:
Reklamer

~ av rockeklubben den 24. januar 2017.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s