GONG (UK) + Swifan Eolh @ Sort & Blå Scene tors 9/3! (Arrangør: Grenland Jazzforum)

Grenland Jazzforum har klart å få legendariske GONG (UK) til Porsgrunn og Sort & Blå Scene!

GONG regnes som en sentral del av den progressive Canterbury-scenen i England, og har ofte budt på elementer av jazz, psykedelia og eksperimentell rock i musikken sin. Bandet har forblitt aktivt i alle år, og ga så sent som i 2014 ut det svært fine albumet ”I See You”.

Dette skulle bli det siste for bandets grunnlegger Daevid Allen, som måtte gi tapt for kreften i mars 2015. Likevel fortsetter bandet sin utforskende musikalske reise. Deres nyeste plate kom høsten 2016, og heter illustrerende nok «Rejoice, I`m dead». Tittelen er hentet fra et av diktene til Allen. Platen viser et inspirert og vitalt GONG, som er umiskjennelig i stil, men samtidig peker videre, slik dette bandet alltid har gjort. Live byr bandet på låter fra hele karrieren, tar oss med på lange improviserte reiser, og trollbinder oss med et overbevisende hypnotisk multimedia/lys-show. Dette blir en festaften! Porsgrunn og Oslo er de eneste stedene GONG stopper i Norge på denne turneen!

GONG anno 2017 består av:
Cheb Nettles (trommer), Kavus Torabi (gitar), Ian East ”Wind” (fløyte, blås), Dave Sturt (bass/synth), Fabio Golfetti (gitar)

Hjemmeside 1 http://www.gongband.net/
Hjemmeside 2 http://www.planetgong.co.uk/

Support: Swifan Eolh.

Swifan Eolh er et nytt spennende band fra Norge som arbeider i skjæringspunktet mellom progressiv rock og jazz. Bandet har sin base i Porsgrunn. Bandet består av: Tom Inge Andersen – bass, Jarle Alfsen – trommer, Bård Thorstensen – keyboard og Rune Seip Bjørnflaten – gitar/vokal.

https://www.facebook.com/swiftflight

Billetter til denne konserten finner du på Hoopla, under Grenland Jazzforum. Resterende billetter selges i døren på konsertdagen.
Dørene åpner 19.00
Swifan Eolh kl 20.00
Gong kl 21.30

 

Reklamer

~ av rockeklubben den 7. mars 2017.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s