Comet Kid – 2 konserter og workshop førstkommende helg!

Foto kredit: Calle Huth / Studio Illegal

Comet Kid returnerer til RiP – og blir her hele helgen!

Kommende helg er det Ungdommens Kulturmønstring (UKM) i Porsgrunn. I den forbindelse kommer det strålende bandet Comet Kid til RiP for å holde konserter for både store og mellomstore, og en workshop for de unge lovende som deltar i UKM!

Comet Kid har rukket over mye siden de slapp debutalbumet Roots i 2014. For eksempel har de rukket å bli en stor og svært populær konsertattraksjon. Folkrocken deres er en god blanding av melankolske, soulpregede låter og upbeat, dansbar gladpop – en miks som har gitt dem et bredt nedslagsfelt og en trofast tilhengerskare over hele landet.

De har blitt belønnet med GAFFA-prisen i kategoriene «Årets norske album» og «Årets norske gruppe, og slapp sitt seneste album ”Halley” til god mottagelse. Albumet ble frontet av singelen ”When I’m Dead”, som fikk tung rotasjon på NRK P3.

Gutta spilte over hundre konserter i løpet av 2015. Utsolgte klubber og konsertlokaler landet over har latt seg rive med av de energiske liveshowene til bandet, som av Highsnobiety ble trukket fram som en av fjorårets mest spennende norske artister. «Bekymringsløst og hjertelig,» skrev de den gangen. Som skapt for en god festivaldag, med andre ord.

Og heldigvis ligger det an til å bli mye bekymringsløs moro med Comet Kid også i året som kommer, for Svein Inge Bjørkedal, Theodor Peterson, Hogne Aasjord, Alexander Hoddevik og Andreas Kjøll slutter nemlig aldri å lage musikk.

—————

Fredag 31/3 kl 21.00 Comet Kid konsert – 18 år leg plikt. Billetter 220kr inkl avg i salg på Hoopla nå.

Lørdag 1/4 kl 11.00 – 14.00 Comet Kid workshop i samarbeid med UKM. NB – kun for deltagere i UKM.

Lørdag 1/4 kl 21.00 Comet Kid konsert – fri aldersgrense – i samarbeid med UKM. Fri entre for deltagere i UKM (husk deltagerbevis!) – billett kr 50 selges i døra for alle andre. Konsertstart etter at UKM er avsluttet i Ælvespeilet.

Se events på Facebook for utfyllende informasjon – du finner alle events på RiP sin FB-side.

Reklamer

~ av rockeklubben den 26. mars 2017.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s