LILIEDUGG og BRUTAL KUK til RiP fredag 12/5!

LILIEDUGG og BRUTAL KUK til RiP fredag 12/5!
Jepp, we kid you not!

Legendariske Liliedugg kommer til RiP for første gang ever! Det var to band som gjaldt for hipstere i Trondheim på grytidlig 80-tallet. Det var Wannskrækk og det var Liliedugg. Liliedugg startet som en slags norsk versjon av The Stooges, med debutsingelen ”Neonråte” og kampropet ”Byen Brenner” som evig kjenningsmelodi. Liliedugg slapp sin debut i 1983, og fulgte opp med sin andre plate «Slow Atomic Bomb» i 2009, fortsatt samfunnsengasjerte og sinte.

Brutal Kuk debuterte i 2001, og ga ut tre klassiske punkplater i perioden 2003 til 2005. På tross av å musikalsk udiskutabelt være et av landets ledende punkband, fikk de ufortjent lite oppmerksomhet utenfor de indre punkkretser. Nå er det gått over 10 år siden forrige album, klassikeren ”Berusalem” fra 2005. Men bandet ble aldri helt borte, og i 2017 er de klar med ny fullengder, med tittelen ”2016”, gitt ut på kvalitetslabelen Crispin Glover Records. Plata har fått glimrende kritikker, og forteller om en Brutal Kuk som er tilbake i storform.

Denne komboen med noe av det beste fra Trondheim var umulig for RiP å si nei til, så vi ryddet plass på en fredag – og gleder oss vanvittig mye!

Billetter slippes over påske, du finner de på Hoopla snart.

Good times!

Reklamer

~ av rockeklubben den 16. april 2017.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s