SENJAHOPEN på RiP 22/4!

SENJAHOPEN

Senjahopen har eksistert som orkester siden den spede begynnelsen høsten 2007 da primus motor Henrik Sandnes samlet en gjeng kamerater for å spille nordnorskspråklige gjendiktninger av internationale hits, “Take me home country roads” ble til “Landevei, ta mæ heim” etc. Etterhvert meldte behovet seg for egenkomponerte sanger, noe Sandnes leverte på løpende bånd så en første single, “Yttersia” ble spilt inn og gitt ut i et hattfokk 2008 med påfølgende video.

Senjahopen traff folk hjemme med humør og fengende musikalske uttrykk men traff også en nerve med Sandnes finurlige tekster om folk og fisk, liv og død, fest og hverdaga. Som liveband har Senjahopen opparbeidet seg et solid rykte som underholdere som begeistrer store og små i det ganske land, både på festivalscena og den trange klubben. Når Senjahopen kommer blir det fest!

Senjahopen består i dag av Kent-Remi Gabrielsen på trommer, Thomas Hough på bassgitar, Petter Pogo på gitar samt Henrik Sandnes på sang og gitar.

Dette sier Senjahopen selv:
«Detta blir første gang vi spelle i Grenlandsområdet, så vi e jo spent. Men vi grue oss ikkje. Vi har jo vært innom R.I.P. med forskjellige andre konstellasjona, og triveligar arrangøra skal du leite lenge etter. Så da håpe vi jo på at det samme gjeld det eventuelle publikummet som måtte dukke opp!»

NB: For The Love Of Ivy, som skulle ha vært support, har dessverre sett seg nødt til å avlyse grunnet familiære årsaker. Vi håper vi får se de på RiP ved en senere anledning.

 
Billetter kr 220 inkl avgift er i salg på Hoopla.

18 år leg plikt.

Dørene åpner 21.00
Support 22.00
Senjahopen 23.00

 

Reklamer

~ av rockeklubben den 18. april 2017.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s