Brutal Kuk og Liliedugg til RiP fredag 12/5!

BRUTAL KUK og legendariske LILIEDUGG til Porsgrunn og RiP for første gang!

BRUTAL KUK

Brutal Kuk debuterte høsten 2001 på Scum of the Slum og slapp tre klassiske plater i perioden 2003 til 2005. På tross av å musikalsk udiskutabelt være et av landets ledende punkband, fikk de mindre oppmerksomhet enn fortjent. Nå er det gått nærmere 15 år siden debutalbumet, og over 10 år siden forrige album, klassikeren ”Berusalem” fra 2005.

Men bandet ble aldri helt borte, og de er nå endelig klar med ny fullengder, med tittelen ”2016”. Vi snakker altså om et år hvor de verste og dummeste tar makta og får fritt spillerom, mens engasjementet for en bedre framtid råtner på rot på Facebook. Et år hvor nazister og ytre høyre er på frammarsj i tospann med fascistiske islamister. Et år hvor post-truth ble årets nyord, og hvor folk svelger løgnene som om det skulle vært øl.

Finnes det noe godt å si om 2016? Jo, det er altså tittelen på Brutal Kuks mesterverk av et comeback-album. Nå er de endelig klar for scenen andre steder enn i trygge Trondheim. Vi snakker 2017.

https://www.facebook.com/brutalkuk/

LILIEDUGG

Det var to band som gjaldt for hipstere i Trondheim på grytidlig 80-tallet. Det var Wannskrækk og det var Liliedugg. Liliedugg startet som en slags norsk versjon av The Stooges, med debutsingelen ”Neonråte” og kampropet ”Byen Brenner” som evig kjenningsmelodi. Et eget lite univers. Hva som helst kunne hende og hva som helst hendte.

Noen og tyve år senere ble det ungdommelige rockemonsteret tatt opp igjen. Bandet var hundre prosent på plass – den helhetlige organismen Liliedugg rullet og gikk som ingenting hadde skjedd. Men noe HADDE skjedd. Musikken som var skremmende, sær og annerledes i 1983 fortonet seg som vital, energisk, men fremfor alt kontemporær og tilgjengelig. Verden hadde rett og slett rukket å ta igjen Liliedugg.

https://no.wikipedia.org/wiki/Liliedugg

NB! Denne konserten er på FREDAG 12. mai!
18 år leg plikt.
Billetter kr 275 inkl avgift er i salg på Hoopla.

Dørene åpner kl 21.00
Liliedugg kl 22.00
Brutal Kuk kl 23.00

Reklamer

~ av rockeklubben den 7. mai 2017.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s