Føkkings BOKASSA til RiP på lørdag!!!

Asså – lørdag er det obligatorisk oppmøte for alle som liker pønk, punk, hardcore, stoner, hardrock, metal og alt annet som er tøft, hardt, raskt og gøy!

Fantastiske BOKASSA – kongene av stonerpunk – beærer Porsgrunn og RiP med sitt første besøk! Dette er bandet som selveste Lars Ulrich fra Metallica har trykket til sitt bryst. Bandet som har NRK P3 og P13s fremste fanebærer av fet musikk i front – Jørn! Mannen som ublygt spiller WHORES. på norsk radio, og fastslår at ingen dag er perfekt uten Pennywise! Hans gromme musikksmak har blitt kokt sammen, prosessert og tyter ut som noe av det tøffeste som finnes i Norge om dagen – nemlig BOKASSA! En trio, for tre pers er alt du trenger for å dekke gitar, bass og trommer, av gigantiske proposjoner, som sparker seriøst rompe, både på plate og live. Bla bla bla «Vinnere av By:Larm…» putt inn et generisk, kjedelig popband med elektroniske dupeditter bla bla bla… NEI! sier vi. BOKASSA for faen! BOKASSA!

De har med seg HOGGORMSAFARI (tidl. Out Of Bounds fra Skien) og LAARHöNE (antageligvis landets tøffeste bandnavn?) på laget på lørdag, så dette blir en helaften i navnet av alt som er dritfett!

For å si det med Bad Religion: Come join us!

Billetter i salg på Hoopla nå – kun 170kr (inkl avg) for denne avsindige moroa 🙂

Reklamer

~ av rockeklubben den 1. mai 2018.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s