BLACK DEBBATH til RiP lørdag 24/11!

BLACK DEBBATH returnerer til RiP – med norsk barsk metal på agendaen!

Black Debbath endelig tilbake med ny plate og turné.

Det har hersket det reneste kaos i norsk offentlighet den siste tida. Politikernes grenseløse kåthet har spilt dem fullstendig ut over sidelinja, mens mediene fortaper seg i alskens uvesentligheter på jakt etter klikk og kontrovers. Verden står i brann og alle ser ut til å gi faen. Savnet av en styrende, moden og besluttsom hånd er påtagelig, og folk har spurt seg: Hvor er Debbath? Den femte statsmakt? Har de glemt oss? Mange har grått.

Men, neida! Debbath har ikke glemt. Debbath har bare hvilt seg litt og samlet krefter til nok et frontalangrep på en stat som har tapt sine idealer, en offentlig debatt som utarter og en presse som sover der den i det minste burde ha vært halvvåken. 26. oktober vender veteranene BLACK DEBBATH tilbake med sitt åttende album NORSK BARSK METAL.

Det er bare Black Debbath som har den nødvendige autoritet i alle leirer til å ta dette nødvendige oppgjøret med samfunnsutviklingen. Med tungrockens kraft er de umulige å argumentere mot, da de vinner enhver krangel og diskusjon gjennom overdrevet volum, groove og samspill. Dette kommer klart til uttrykk på den nye plata hvor de blant annet går til frontalangrep på kongehuset med «Legg monarkiet ut på anbud», de påpeker behovet for «Etiske retningslinjer for tryllekunstnere og trollmenn», og de belyser rovdyrdebatten fra alle sider med «Hele Norge roper ulv!».

Dermed er det endelig håp om at offentligheten igjen vil falle til ro, og at vi alle kan konsentrere oss om viktigere ting. Albumet ledsages av en landsomfattende turné som tar de innom Rockeklubben i Porsgrunn / Sort & Blå Scene lørdag 24/11, hvor de attpåtil gjør TO konserter, inkludert en med fri aldersgrense kl 16.00!

Black Debbath @ RiP/Sort & Blå Scene
Lørdag 24. november

fri alder kl 15.30 – cc 100 + avg
18 år leg plikt kl 21.00 – cc 300 + avg

Billetter kommer i salg på Hoopla.

Reklamer

~ av rockeklubben den 24. mai 2018.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s