Live på RiP: KING KHAN & THE SHRINES på fredag 18/11 og brenn. x2 på lørdag 19/11!

Vi går en fantastisk konserthelg i møte på RiP!

På fredag kommer Berlinbaserte og spektakulære KING KHAN & THE SHRINES, en sensasjonell booking vi er ekstremt fornøyd med!

I 1999 bestemte King Khan seg for å sette sammen det 8-personers sterke The Shrines. Det hyperseksuelle ensemblet sies å være det største fenomenet siden Melkeveien og har siden oppstarten livnæret verden med sin eksentriske og underholdende rock som, etter eget utsagn, er det mest underholdende bandet siden Ike & Tina.

Tenk deg Roky Erickson (RIP) med Sun Ra Arkestra som backingband. Eller kanskje Wilson Pickett som orkesterleder for The Velvet Underground? Uansett hvordan du vil sette det hele sammen, så er King Khan & The Shrines en psykedelisk soul revue uten sidestykke som det er vanskelig å ikke la seg forføre av. Vi gleder oss sykt mye til å få denne gjengen på besøk!

Support er Detroit Sound fra Halden, som med føttene plantet breibeint i midtvestens 70-talls pyschpunk og garasjerock, skrur fuzzpedalen på max og leverer skitne riff for alle penga!

Ikke nok med det – på lørdag kommer de nye kometene brenn., som har bergtatt publikum på både by.larm, Øya og Roskilde så langt i 2019, og som akkurat slapp sin debutskive Elsker til stående ovasjoner fra et samlet pressekorps.

brenn. blir beskrevet både som Norges bob hund (Gaffa Sverige) og frelserne av punkrock. De leverer strålende konserter, smekkfulle av sjarm og uforutsigbare vendinger. Ingen regler gjelder for brenn. – de følger sin egne veier og innfall, og de lykkes hvert skritt på veien!

brenn. har turnert med Honningbarna, og har vært innom RiP en gang før, med stor suksess. Denne gangen gjør de også en gratiskonsert med fri alder, så ta med deg barna/ungdommen og se rockens sjarmerende fremtid på RiP!

fredag 18/10 KING KHAN & THE SHRINES + Detroit Sound kl 21.00.

lørdag 19/10 brenn. – fri alder kl 15.30 – FRI ENTRE!

lørdag 19/10 brenn. 18 år kl 21.00

Billetter på Hoopla nå, og i døra fra kl 21.00 på konsertdagen.

~ av rockeklubben den 13. oktober 2019.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s