GOLDEN CORE og HAYEMINOL til RiP fredag 14. februar!

Denne helgen handler om ungdommen; for ungdom, med ungdom, av ungdom. Inkluderer også de som er ungdommelige til sinns. Ungdommen ruler!

GOLDEN CORE har eksistert siden 2014 og består av de unge karene Simen Jakobsen Harstad (15, gitar) og Johannes Thor Sandal (17, trommer og vokal) fra Oslo, som spiller en særegen og massiv miks av doom, stoner metal, noise rock og progressive metal. Det unge bandet har allerede 2 plater og flere singler bak seg, og har høstet imponerende mye skryt for både plater og konserter i inn- og utland!

Til tross for sin unge alder feiret HAYEMINOL seks år som band i høst. Medlemmene i bandet er bare 15-16 år, men har allerede gjort seg bemerket på Oslos rockescener. Gutta skriver låtene sjøl, og er inspirert av band som Jokke & Valentinerne, AC/DC, Ramones og Iggy & the Stooges. De slapp sin debutskive «Hayemania!» i desember 2019, til strålende kritikker og mangt et «Rocken er reddet!» utbrudd fra anmeldere, akkurat slik som Golden Core mottok fra de samme folka for sin andreskive noen måneder før. Det burde hvertfall bety at rocken er rimelig trygg denne kvelden!

Vi gleder oss stort til å bli sparket i trynet av et massivt utbrudd av ungdommelig energi – og er veldig stolte over å ha denne fantastiske komboen på scenen vår!

Golden Core + Hayeminol
Fredag 14. februar 2020
Billetter kr 220 inkl avg er i salg på Hoopla.

Dørene åpner kl 21.00
Hayeminol kl 22.00
Golden Core kl 23.00

~ av rockeklubben den 13. januar 2020.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s