SWMM – releasekonsert 1. februar! OPEN CLUB DAY kl 17-20!

Lørdag 1. februar blir det releasekonsert på RiP med SWMM som slapp sin debutplate «Trail Of The Fallen» 22. januar, en plate som allerede har rukket å få en meget positiv 8,5/10 omtale! Ekstra stas er det at RiPs egne Danny og Ivar fronter og trakterer gitar i bandet!

Sometimes We Make Music (SWMM) kommer fra Porsgrunn og Stavanger, og spiller symfonisk metal, inspirert av flere undersjangre innenfor metal. Lydbildet er stort og mektig, og kan sammenlignes med artister som Devin Townsend, Wintersun, Turisas og Two Steps From Hell.

Med seg som special guests har de Los Twangheads fra Stavanger. Med surfrock som bakteppe henter bandet inspirasjon fra 50-60 talls B-skrekkfilmer og koker det hele ned til en heksegryte av psykodelia, horrorsurf, western og obskure latinotoner.

Samme dag er det også OPEN CLUB DAY i Europa, og vi har slengt oss med. Det betyr at våre dører er åpne for alle i tidsrommet kl 17.00 – 21.00, så dere kan komme innom og få et lite blikk bak kulissene. Få med deg bandenes ankomst, lydsjekk, få en liten omvisning backstage av selveste Heidi, leder av RiP, og still spørsmålene du måtte ha om drift av rockeklubb.

Vi gleder oss!

Billetter på Hoopla nå, og i døra fra kl 21.00 på lørdag!

Dørene åpner kl 21.00

Los Twangheads kl 22.00

SWMM kl 23.00

~ av rockeklubben den 27. januar 2020.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s