AIMING FOR ENRIKE live lørdag 14. mars!

AIMING FOR ENRIKE er kjent over hele verden for sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows. Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyende svingninger og frenetiske angrep, har musikken til Aiming For Enrike nå beveget seg mer og mer mot klubben og dansegulvet. Det er mer futuristisk, det er funky og det er mer inkluderende.

Inspirasjonen hentes denne gangen fra så vidt forskjellige artister som Talking Heads, Jon Hopkins, ABBA og Mr. Oizo, samt filmer og serier som «Stranger Things», «Blade Runner» og «Interstellar». Det blir en fest uansett hvordan du vrir og vender på det, og Aiming For Enrike låter fortsatt ikke som noe annet du har hørt før. Fellesnevneren for musikken til Aiming For Enrike har alltid vært energi og eksplosivitet, og det er det ingen tvil om at du får servert det nå også.

Aiming For Enrike slapp sin fjerde plate «Music For Working Out» i januar, til strålende kritikker – men det er live de er i sitt ess!

Fra progressiv fuzzpop/matterock til 60-talls inspirert garasjerock med popfeel – support er THE PINKERTONS fra Tønsberg, som slipper sin andre plate ‘Poor Pretty Poet / Pretty Poor Poet’ 27 mars. Her får vi et lite eksklusivt prereleaseparty med mye rykende ferske låter presentert, så møt opp tidlig!

Lørdag 14. mars

Billetter på Hoopla.no nå og i døra fra kl 21.00 på lørdag.

Dører åpner kl 21.00

The Pinkertons kl 22.00

Aiming For Enrike kl 23.00

~ av rockeklubben den 9. mars 2020.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s