RiP holder stengt fram til høsten

Myndighetene har begynt å lette på restriksjonene fordi smittespredningen nå er på et nivå som de mener kan håndteres av helseinstitusjonene. Det betyr ikke at det er fritt fram for closetalking, klemming og high fives for life, vi skal fortsatt ta hensyn, holde avtand og vaske hendene. Selv om det nå er åpnet for arrangement for inntil 50 pers, og potensielt inntil 200 pers fra 15. juni, så er omstendighetene for RiP slik at vi ikke kan åpne opp igjen. Vi hadde et ønske om å prøve noen små, intime arrangement med alle smittevernstiltak ivaretatt, men har funnet ut at flisespikkeri rundt definisjonen av Sort & Blå Scene i sjenkebevillingen fra Porsgrunn Kommune gjør at vi havner utenfor den gruppen steder som kan åpne opp og ha alkoholservering nå.

Vi håper at dette har endret seg før september kommer, og har et steike bra høstprogram under planlegging. Dette er jubileumsåret vårt, og skulle vært en heidundrande fest fra januar til desember, med en ekstra stor happening planlagt for 22. august, men mye har måttet avlyses og utsettes pga smittefaren. Vi bruker heller tiden på å forberede høsten, og pusler med oppgraderinger av lokalet så lenge. Støtt kulturaktører og artister der du kan, det er lite som kan måle seg med en god konsert i intim setting, så nyt opplevelsene du får. Men husk å respektere smittevernstiltakene, viruset er ikke borte, og de som er i utsatte grupper er fortsatt like utsatte!

Vil du støtte RiP og Sort & Blå Scene, som etter måneder uten inntekt nå virkelig begynner å slite, så kan du velge RiP som Grasrotmottager om du er kunde av Norsk Tipping, eller kjøpe RiP merch i Vipps-butikken vår. Vi setter utrolig stor pris på alle hyggelige ord som kommer vår vei, og håper virkelig at vi ses under hyggeligere omstendigheter til høsten. Ta vare på hverandre, vask hendene, og hold deg frisk ❤ Vi klarer oss uten moshpit og crowdsurfing, om det er det som må til for at alle skal holde seg friske og vi skal få gå på konsert igjen.

~ av rockeklubben den 14. mai 2020.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s