Et halvt års ventetid er snart over…

Etter nesten et halvt års konsertstopp på RiP nærmer det seg nå endelig åpning igjen. 2020 ble definitivt ikke det jubileumsåret vi så for oss, og vi må nok belage oss på at høsten blir gjennomført i enda mer eksklusiv og kontrollert form enn vi er vant med på RiP.

Ingen moshpit, ingen crowdsurfing, og intense rockekonserter med bordplassering er en ny verden for oss – men det viktigste er konsertopplevelsen vi får sammen, og vi tipper at energiutblåsningen fra scenen vil være den samme 💥 Så får vi tåle å la oss rive med fra sittende posisjon så lenge strange days råder – det viktigste er at vi ikke på noen som helst måte bidrar til behov for forlengelse av disse tiltakene.

Vi starter sesongen lørdag 29. august med en etterlengtet konsert med Porsgrunnsgutta i NÖD, og det ferske Porsgrunnsbaserte bandet TJÖRN som support. Tödler rules, OK!? I ukene fram til denne konserten vil resten av høstens program slippes.

Det vil legges ut meget begrenset med billetter til alle konserter, så vi anbefaler alle konserthungrige musikkelskere om å sikre seg billett så snart du har bestemt deg for at du skal på konsert.

Vi gleder oss til å kjenne decibelene drønne sammen med dere igjen 🔥

Billetter til NÖD + TJÖRN 29/8 kommer snart i salg på Hoopla.

Vis hensyn, og ta vare på hverandre 🖤

~ av rockeklubben den 10. august 2020.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s