C O M B O S live på RiP 17. oktober – fri alder/fri entre kl 15.30 og 18 år kl 20.00.

Combos kommer tilbake til Porsgrunn og vi gleder oss til å feire debutalbumet Steelo med en intens live-opplevelse på RiP lørdag 17. oktober! 

 

Combos gjør 2 konserter, en med fri alder og fri entre kl 15.30, og en med 18 år leg plikt kl 21.00. Fribillett til fri-alderkonserten må hentes ut på Hoopla. Billetter til kveldskonserten er til salgs på Hoopla nå.

Bandets energi fikk vi en real smakebit på da de gjestet RiP som support for Blood Command i november i fjor, og denne gang legges det kun 50 sitteplasser på Hoopla, så vær rask.

Combos har vist seg som et solid og originalt liveband med sterke, fengende og spennende låter. Adresseavisen trillet en 5’er på terningen etter konserten på Trondheim Calling, og mente at «Combos er et komplett sonisk monster […] med sin smarte kombinasjon av punkenergi, rocketyngde og vokalist Møller Olsens hiphop-fundament». Bandet dukket tilsynelatende opp fra intet på tampen av 2018, og klarte i løpet av sitt aller første leveår å gjøre seg godt bemerket som et av de nye up-and-coming bandene musikk-Norge har stor tro på. Deres energiske punch-rock og tikkende
liveopptredener har vist at Combos er den positive omtalen verdig, og
debutalbumet, Steelo, høstet gode kritikker fra et samlet musikk-Norge (blant annet 6 i Adresseavisen og 5 i Aftenposten og Dagsavisen). Reaksjoner fra bransje og publikum var etter bylarm unison – Combos live er et must see!

Support på kveldskonserten er Gurnade (tidl Experimentalz) fra Menstad/Borgestad. Gurnade Ask, Johann, Andreas og Alex, 4 gutter i alderen 14-15 år som hører på punk, trash, indie, grunge og powermetal, og spiller hardcore punk.

Fri alder / fri entre – fribillett må tas ut på Hoopla.no:

15.30 – dørene åpner

16.00 – Combos

 

18 år leg plikt – billetter 220,- inkl avg. på Hoopla.no:
20:00: Dørene åpner
21:00: Gurnade
22:00: Combos
00.00: baren stenger

Kun sitteplasser med bordservering.

NB! Crowdsurfing og moshpit er ikke tillatt av smittevernshensyn! Vis hensyn og følg smittevernsinstrukser – bli sittende ved anvist plass.
Brudd på smittevernsregler medfører bortvisning. Er du syk eller i karantenetid ber vi deg ta hensyn og holde deg hjemme.

~ av rockeklubben den 11. oktober 2020.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s