CAVES OF STEEL live på RiP 24/10!

Caves of Steel er et instrumental postrock band oppkalt etter Isaac Asimov sin bok med samme navn. Bandet debuterte i 2009 med EP-en Dear Satan, og har siden da sluppet singler, EP’er og album av høy kvalitet. Tidligere i år kom deres siste LP Path To Ground, som også har fått meget gode omtaler. Caves Of Steel spilte på RiP første gang i 2012, og ga oss gåsehud nok en gang i 2014. Det er en glede å få dette kanonbandet tilbake til RiP igjen nå!

For de som ikke kjenner sjangeren, så er postrock en filmatisk og dramatisk sjanger, nesten som rockens versjon av klassisk om du vil, med lange oppbygginger, crescendoer, temposkifter og andre stemningsskapende virkemidler, forankret i rockens treenighet med gitar, bass og trommer, men gjerne også krydret med elektroniske elementer eller strykere og blåsere. Vokalinnslagene er enten sjeldne eller fraværende, og når de er tilstede er de gjerne skrudd ned i lydbildet slik at det blir en del av den instrumentale formidlingen. Dette er musikk som kan ta deg på en reise bak lukkede øyne, og live kjenner man virkelig kraften når instrumentenes lydbølger fysisk gjør seg til kjenne på kroppen.

Sjangeren har dedikerte fans over hele verden, noe som har resultert i en turne i Kina for Caves Of Steel, i tillegg til gode anmeldelser i musikkblogger/fanziner i de fleste verdensdeler, konserter på postrockfestivaler og klubber, og plassering på postrockens oppsummerende årslister. Spurv er fortsatt postrockens spydspiss her til lands, men Caves Of Steel følger rett bak, og årets Path To Ground har forsterket denne posisjonen.

Yukon Delta National Wildlife Refuge har dessverre sett seg nødt til å avlyse pga sykdom.

Lørdag 24. oktober 2020
Kun 50 billetter i salg på Hoopla! 170kr inkl avg.
Det vil ikke være billettsalg i døra, kun på nett via Hoopla.no!

18 år leg plikt.

20.00 dørene åpner

22.00 CAVES OF STEEL

01.00 baren stenger

Kun sitteplasser med bordservering.
Vis hensyn og følg smittevernsinstrukser.
Brudd på smittevernsregler medfører bortvisning.
Er du syk eller i karantenetid ber deg ta hensyn og holde deg hjemme

~ av rockeklubben den 18. oktober 2020.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s