SIBERIAN TUSK live @ RiP 14/11!

SIBERIAN TUSK erstatter Kosmik Boogie Tribe som måtte avlyse konserten på RiP 14. november. SIBERIAN TUSK er lyden av barsk norsk natur og hard vinter i fjellheimen, mikset med stanken og støyen fra den travle, skitne og hvileløse byen. Lillehammerbandet oppsto da Begil Ragnarsen (gitar og vokal), Inge Morten Gustafsholm (bass og vokal) og Kent Rune Bergum (gitar) reiste seg fra ruinene av stonerbandet Traktor, og hentet inn trommeslageren René Rasmussen fra Reptile Rodeo. Musikken kjennetegnes av tunge, melodiøse riff, seige rytmer, og primal og rå vokal. Debutskiva SAVE MY SOUL ble sluppet 1. april, og siden koronaen allerede hadde stengt landet på det tidspunktet, blir konserten på RiP den første de gjør etter plateslippet, og vi er ikke snauere enn at vi da kaller det en releasekonsert. Vi gleder oss til en deilig dose stonerrock!

THE PLAGUE er et punkband med base på Borgestad i Skien, og består av fire gutter i alderen 14-16. The Plague har holdt på siden Mai 2019, og siden det spilt over 10 konserter, gått videre i UKM, blitt anbefalt av Urørt og gitt ut EP! Bandet har spilt support for en rekke artister, slik som The Dogs, brenn, Golden Core, Nød og Edgars. The Plague stiller opp med både politiske og bitende ironiske tekster. Inspirasjonen er tatt fra mange hold, så gjør deg klar for en tøff smølje av alternativ punk!

Lørdag 14. november 2020
18 år leg plikt. Billetter er i salg på Hoopla.

20.00 Dørene åpner
21.00 The Plague
22.00 Siberian Tusk

Innslipp stenger kl 22.00, baren stenger kl 00.00.
Kun sitteplasser med bordservering og kontaktløs bestilling/betaling.
Vis hensyn og følg smittevernregler, brudd på smittevernsregler medfører bortvisning. Er du syk eller i karantenetid ber deg ta hensyn og holde deg hjemme.

~ av rockeklubben den 14. november 2020.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s