MOTORPSYCHO live @ RiP 19-21/11!

I år er det 30 år siden første konsert ble arrangert av Rockeklubben i Porsgrunn. Vi er sjukt glade for at selveste MOTORPSYCHO tar turen i jubileumsåret og gjør hele 4 (!) konserter i en setting hvor vi kun kan selge 50 sitteplasser til hver konsert. Strange days indeed, men her kommer det noe særdeles godt og eksklusivt ut av det!

På grunn av de siste innstrammingene i smittevernstiltak må vi flytte 10 solgte billetter fra fredagskonserten, og 10 solgte billetter fra lørdagskonserten, til ekstrakonserten på torsdag. Når det er landet vil vi legge ut resterende billetter for salg på Hoopla, så det er bare å følge med i våre kanaler for oppdatert info.

Det er viktig at alle respekterer gjeldende smittevernsregler, og følger alle instrukser fra våre folk på jobb. Alle må holde seg på tildelt sitteplass hele kvelden, bortsett fra ved turer til toalettet. Det er ikke love å gå andre steder i lokalet, eller samle seg med andre enn egne definerte nærkontakter. Hold deg til plassen din, sprit hendene, host i albukroken, og hold avstand til alle som ikke er dine nærkontakter, så kan vi alle få noen magiske kvelder sammen med Motorpsycho ❤ For mer info om hvordan RiP håndterer smittevern, klikk på «Smittevern» øverst på siden her.

20.00 Dørene åpner, 21.00 Konsertstart, 22.00 Innslipp stenger, 00.00 Baren stenger/lokalet tømmes. Møt opp i god tid, og hold avstand i køen.

Konserten med fri alder: 15.00 dørene åpner, kl 16.00 konsertstart, kl 18.00 lokalet stenger og tømmes.

Velkommen til konsert i trygge rammer på RiP! Ta vare på hverandre, og respekter smittevernsreglene ❤ God konsert!

~ av rockeklubben den 15. november 2020.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s