God jul – og takk for i år!

OK, jubileumsåret 2020 ble ikke helt som planlagt…

MEN – i vårt 30. år klarte vi å gjennomføre 22 konsertdatoer; 44 konserter med 32 forskjellige artister! Vi har hatt 5 konserter med fri alder (Golden Core, Bokassa, The Dogs, Combos og Motorpsycho), 12 lokale band som headliner eller support, vi har hatt 5 band på scenen hvor alle bandmedlemmer er under 18 år, vi har hatt 17 utsolgte konserter, vi har hatt 4x Motorpsycho, 3x The Dogs, 3x Bokassa, 2x Combos, 2x Audrey Horne, 2x Golden Core! 1700 gjester har vært innom RiP i løpet av en kort vårsesong med 160 kapasitet og en full høstsesong med 50 kapasitet, og så vidt vi kunne se gikk alle smilende ut av kjelleren.

Vi har ikke latt pandemien ta knekken på oss, vi har kastet oss rundt og sett muligheter og løsninger hver gang en ny utfordring har blitt smelt i trynet vårt. Vi har fulgt alle pålegg og smittevernstiltak fordi vi ikke ville bidra til spredning, men vi ville heller ikke stenge ned. For vi vet hvor viktig disse konsertene er for dere. Og for oss. Spesielt slik som dette året har utviklet seg. Og vi er så sabla stolte over hva vi fikk ut av dette året, mot alle odds! Ja, det har kostet kreftet. Ja, det har kostet penger. Men du og du, som det har vært verdt det! Vi skal ikke generere penger og utbytte til eiere, vi skal kun generere opplevelser, inspirasjon, minner og glede til våre gjester! Og det tror vi jaggu at vi har lykkes med, også i dette dømrade motbakkeåret 2020. Selv ikke en pandemi kan ta knekken på lidenskapen!

Tusen store takk til alle dere som kom på konserter, alle artistene som har vært løsningsorienterte og velvillige i en utfordrende tid, og for alle de fantastisk fine ordene og tilbakemeldningene som vi har fått på den humpete veien gjennom 2020! Vi setter umåtelig stor pris på det, og det løfter oss videre inn i 30 nye år.

Det blir bedre. Ta vare på hverandre ❤

God jul og godt nytt år!

Hilsen alle oss i Rockeklubben i Porsgrunn (30) ❤

PS. Ses i 2021! Panzergeil åpner festen fredag 22. januar!

~ av rockeklubben den 20. desember 2020.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s