DEATH BY UNGA BUNGA til RiP 27/3!

Noen helger starter bedre enn andre, og denne helgen er en av de beste på en stund! I dag ble det klart at det åpnes opp for arrangementer med faste, tilviste sitteplasser igjen, så da er vi klare for mars! Aaaaaaaaaalrighty then!

Vi topper dagen med å slippe at grisefete DEATH BY UNGA BUNGA kommer tilbake til RiP lørdag 27. mars, og de gjør både konsert med fri alder og en kveldskonsert! De har akkurat sluppet «Heavy Male Insecurity» til stående ovasjoner i en samlet musikkpresse, så det blir ikke heitere enn dette!

Ettersom de har dominert rockescenen i et tiår med machismo, swagger og overstyrte gitarer, skulle man tro Death By Unga Bunga var hardbarka casanovas, men under deres ekstremt tøffe ytre, skjuler det seg fem usikre gutter. Og det de ønsker å kommunisere til oss er: «Det finnes en plass for alle utskudd i denne idiotiske verdenen, selv om det kanskje ikke alltid virker sånn. Du er velkommen til å henge med oss!»

Death By Unga Bunga spilte garasjerock mens de andre blodfattige ungene spilte såkalt indie, og de meldte overgang til arenarock da garage og psych ble trendy. Med andre ord, gutta vet alt om å være outsidere – eller trendsettere som vi kaller dem. Mens de dundrer ned sin egen sti utenfor mainstreamen, perfeksjonerer bandet stadig kunsten å skrive uimotståelige anthems om å ikke passe inn, mannlig usikkerhet og festing.

Når MÅ du vokse opp? Hvor langt kan du tøye strikken før du blir den pinlige typen som nekter å anerkjenne virkeligheten og som venner og familie blir flaue over å assosieres med? Når er nok faktisk nok? Ikke spør Bunga-boysa, for de nekter å anerkjenne disse spørsmålene.

Vi gleder oss vilt til å være barnslige sammen med DEATH BY UNGA BUNGA lørdag 27. mars! Sikre deg din sårt tiltrengte flukt fra virkeligheten nå, billetter er i salg på Hoopla til både U18 og O18 nå. Cowabunga, mådderfolkens!

~ av rockeklubben den 19. februar 2021.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s