HEAVE BLOOD & DIE live på RiP lørdag 20. mars!

Samme helg som HEAVE BLOOD & DIE er offisiell artist på SXSW 2021 og opptrer online via et opptak fra Tromsø’s tak kommer de fysisk til Porsgrunn for å gi oss the real deal! Fra Tromsø via Urørtfinalen, til Øyafestivalen og videre til Roskilde, SXSW og Porsgrunn. Nå bosatt i Oslo, og med Fysisk Format i ryggen følger Heave Blood & Die opp 2018 utgivelsen “Vol. II” med «Post People» i 2021. Med sin nye kritikerroste skive beveger de seg litt bort fra den seige, tunge doomen de leverte på sine to første skiver, og over mot det suggerende musikalske post-universet som omfatter postpunk, postrock og postmetal. Albumet er ambisiøst på grensen til det utopiske, en panoramisk sørgemarsj som fyrer av noen av de samme indre eksplosjonene som The Cure, Smashing Pumpkins og Killing Joke på sitt mest storslåtte.

Support er DUVEL. «Oslobandet Duvel, har i lang tid vært et av de kuleste bandene i Oslo undergrunnen, men har ikke fått den oppmerksomheten de fortjener. Gruppens nyeste låt «All Out On You» er mer disco enn det vi har hørt tidligere fra bandet. Dansbar post-punk er langt fra noen synd, PIL ga tross alt ut «Death Disco» allerede i ‘79. Det swinger og det swunger av denne låta her, uten at det går på bekostning av underground-faktoren. Det er typisk post-punk i produksjonen, trist fyr som synger, masse bass, masse trommer og Super Mario-galaxy synth.» Tor Magnus Lund / Radio Revolt

HEAVE BLOOD & DIE + Duvel
Lørdag 20. mars 2021 – Billetter 275 kr inkl avg er i salg på Hoopla – 18 år leg plikt
Kun 50 billetter i salg! Dørene åpner kl 19.00 – Duvel kl 20.00 – Heave Blood & Die kl 21.00

Baren stenger kl 22.00. Kun sitteplasser med bordservering og kontaktløs bestilling/betaling. Vis hensyn og følg smittevernsinstrukser. Brudd på smittevernsregler medfører bortvisning. Er du syk eller i karantene må du holde deg hjemme. NB – husk munnbind.

~ av rockeklubben den 15. mars 2021.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s