LÜDO, UAAR og mer til ungdommen 17/4!

FRI ALDER – FRI ENTRE!
En kveld for, av og med ungdom under 18 år. NB! Med forbehold om at konserten lar seg gjennomføre med 50 gjester iht gjeldende smittevernsregler. Følg med i våre kanaler og lokalmedia for oppdateringer.

Musikkmiljøet i Grenland og omegn vokser, unge artister og band jobber seg frem fra kriker og kroker i både Porsgrunn og Skien, og i Sandefjord og Tønsberg i den østlige delen av vårt nye fylke. Det er jo vi i Rockeklubben særdeles glade for! Rocken er virkelig ikke dau! Vi har stadig konserter uten aldersgrense, men denne gangen ville vi involvere de lokale unge musikerne i prosessen! NKAs Frifond har gitt oss muligheten til å booke inn LÜDO og UAAR til en helaften for de under 18, etter innspill og ønsker fra nettopp disse ungdommene. I tillegg blir det konserter med noen av de fremadstormende unge artistene fra fylket vårt.

LÜDO
Akrobatikk? Fargerike kostymer? Brøl som høres ut som dyr i fangenskap? Er Cirkus Arnardo i byen..? Neida, det er bare gutta i Lüdo! På bare to år har dette progressive hardcorebandet virkelig etablert seg som et av de mest spennende up-and-coming bandene i Norge. De har blitt personlig valgt ut som support for norske rockelegender som Honningbarna, The Dogs, og The Good the Bad and the Zugly. De har underholdt publikum på barer, konsertlokaler og kulturhus fra Kristiansand til Trondheim. Det viktigste av alt: de leverer alltid et forrykende sceneshow som kan matches av de færreste. Du skal med andre ord lete langt og lenge for å finne et band som gir mer av seg selv på scenen enn Agders ukronede hardcorekonger, Lüdo. Med innslag av akrobatikk, humor og et sceneuttrykk som kunne vært tatt rett ut av katalogen til Duplex Records – og brettspillet med omtrent samme navn blir bandet av mange sett på som den villeste konsertopplevelsen man kan få med seg både innenfor og utenfor bibelbeltets rammer.

UAAR
Uaar er lydsporet til pesten/pandemien som forfølger oss i disse tider, med skitten og beinhard hardcore fremført av drevne gamliser med svarte sinn og enorm spilleglede. Uaar skaper en følelse av kalde, grå landskap fylt av sult, smitte og maktmisbruk som vi kjenner godt igjen i dagens pandemi, men maner til evig kamp for å komme over harde tider. Vær forbanna, skrik “faen ta pandemi og uår!” og føl deg litt bedre etterpå. Uaar består av folk fra bla. Common Cause, BegravdiBetong, Dead Man’s Hand og Barrels og en lang rekke andre undergrunnshelter, og har gitt ut to ep’er “Den Skitne” og “Piskeslag” som ligger på Spotify.

THE CHANTERELLES
The Chanterelles er et band bestående av fem ungdommer under 18 år som ble startet i Tønsberg i april 2019. Med en kjærlighet for alt retro, lager de moderne musikk med inspirasjon fra mange ulike sjangre. Musikken kan beskrives som en kaleidoskop av Western Rock, Indie og Surf. The Chanterelles holder på å spille inn sitt debutalbum, som er planlagt utgitt til sommeren. Sommeren 2020 slapp de låten Dandelion på streamingtjenester, og den ble blant annet inkludert på Spotifys Indieliste. Siden da har de sluppet 5 låter til på streamingtjenester, og fått masse positive tilbakemeldinger på disse. Dette blir bandets første konsert i Grenland.

Flere artister TBA.

Lørdag 17. april 2021 kl 17.00
FRI ALDER – FRI ENTRE!
NB RUSFRITT ARRANGEMENT!

Fribillett må hentes ut på Hoopla i forkant av konserten – kun 50 sitteplasser! (med forbehold om endringer grunnet smittevernstiltak)

Dørene åpner kl 17.00
Første artist på scenen kl 18.00.
Konserter ferdig kl 21.45.
Lokalet stenger kl 22.00

TBA 18.00
The Chanterelles 18.30
TBA 19.10
UAAR 20.00
LÜDO 21.00-21.40

NB – dette er et rusfritt arrangement. Personer som ikke overholder dette vil bli bortvist. Kun sitteplasser med bordservering. Vis hensyn og følg smittevernsinstrukser. Brudd på smittevernsregler medfører bortvisning.
Er du syk eller i karantenetid ber vi deg ta hensyn og holde deg hjemme.

~ av rockeklubben den 6. april 2021.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s